LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Baby Lasagna razvalio polufinale

Hrvatska ide u finale Eurovizije, a mi donosimo komentare iz svijeta, ali i susjedstva

Cijela dvorana je odjekivala hitom Baby Lasagne, dok su se tisuće obožavatelja prepustile ritmu i plesu.

Cijela dvorana je odjekivala hitom Baby Lasagne, dok su se tisuće obožavatelja prepustile ritmu i plesu.

Baby Lasagna je zavrtio Eurosong 2024. svojim zaraznim ritmovima i energičnim nastupom te osvojio srca publike diljem Europe. Njegova pjesma Rim Tim Tagi Dim nije samo prošla u finale već je stvorila pravu feštu u polufinalnoj večeri, dok su fanovi i gledatelji sa zanosom plesali i pjevali uz njegovu glazbu.

Cijela dvorana je odjekivala hitom Baby Lasagne, dok su se tisuće obožavatelja prepustile ritmu i plesu. Njegov energičan nastup ostavio je publiku bez daha, a ovacije su bile najglasnije nakon njegovog izlaska na pozornicu.



Podrška se mogla vidjeti i u komentarima na videu Eurosonga ne samo iz Hrvatske već i od susjeda, za vas smo izdvojili neke komentare. 
 

„Pjesma o mladiću koji mora otići iz Hrvatske u Europu dovest će Europu u Hrvatsku – moja omiljena vrsta ironije.”, povezao je jedan komentar.

 

„Hrpa emocija, naježila sam se toliko puta, čak i zaplakala, neizmjeran ponos, jer iz Hrvatske dolazi ovako predivan, skroman dečko koji zaslužuje pobjedu. Kako god bilo na kraju Marko ti si već sad pobjednik!!! Svaka čast! Cijela Hrvatska je uz tebe!!!” – neki fanovi nisu mogli sakriti oduševljenje nastupom Baby Lasagne.

 

„A pobjednici su...Hrvatska!!! Najbolja hrvatska pjesma ikad poslana na Euroviziju. Moji apsolutni favoriti! Prvi put neću navijati za našu pjesmu, jer je hrvatska pjesma tako dobra! Sretno! Pozdrav iz Slovenije”, nastup su pratili i naši susjedi Slovenci.

 

„NAJBOLJI ubedljivo! Svim srcem smo uz komšiju Marka! 12 poena iz Srbije, zasluzeno vise nego ikad!!!”, podrška je stigla iz Srbije.

 

„Ja sam toliko srećna zbog vas! Pokidali ste!!! Srećno do pobede. Pozdrav iz Beograda”, rekao je još jedan oduševljeni gledatelj iz Srbije.


Ali Baby Lasagna nije bio jedini koji je zasjao u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga. Uz njega je u finale prošlo još devet zemalja: Srbija, Portugal, Slovenija, Ukrajina, Litva, Finska, Cipar, Irska i Luksemburg. Ova raznolika skupina predstavnika obećava uzbuđenje i vrhunsku glazbu u finalu koje se održava u subotu, 11. svibnja, u švedskom Malmöu.

Oduševljenje Baby Lasagnom bilo je vidljivo u svakom kutku Arene dok su ljudi zajedno plesali i pjevali njegove stihove. Rim Tim Tagi Dim postala je himna ove Eurovizijske sezone, a njegov nastup svijetla točka večeri.

Uzbuđenje raste dok se bliži finale, a Eurovizija 2024. obećava nezaboravne glazbene trenutke i veliku konkurenciju među finalnim predstavnicima. Hoće li Baby Lasagna odnijeti pobjedu i donijeti Hrvatskoj pobjedu? Saznat ćemo u subotu.
FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT, BABY LASAGNA IZBORIO FINALE