LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
(Ne)ugodno iznenađenje

HRT novu sezonu Crno-bijelog svijeta započeo ogromnim propustom – slijede sankcije

Nova, četvrta sezona Crno-bijelog svijeta počela je baš onako kako priliči 2020. godini – uz veliki propust Hrvatske radiotelevizije.

Nova, četvrta sezona Crno-bijelog svijeta počela je baš onako kako priliči 2020. godini – uz veliki propust Hrvatske radiotelevizije.

Obožavatelji Crno-bijelog svijeta, serije koja vas odvodi u svijet 80-ih, dugoočekivanu novu sezonu dočekali su uz (ne)ugodno iznenađenje. Naime, umjesto puštanja 1. epizode 4. sezone serije, Hrvatska radiotelevizija pustila je 12. epizodu 1. sezone. 

Nakon što se na zaslonu pojavilo ime epizode Vrijeme odluke, došlo je do zbunjenosti među gledateljima koji su znali da je riječ o staroj epizodi. Na početku je postojala nada da je riječ o osvrtu na stare događaje kako bi se gledatelje podsjetilo na prošlu radnju i na taj način uvelo u novu sezonu, no čini se da je samo riječ o HRT-ovu propustu. To je potvrdio i sam HRT, kako prenosi Večernji list:
– Zbog ljudskog faktora – pogreške u ispisu naloga za emitiranje – večeras je u emitiranju programa HTV-a došlo do velikog propusta, pa je umjesto 1. epizode nove 4. sezone krenula zadnja epizoda 1. sezone Crno-bijelog svijeta. Pogreška je nakon nekoliko minuta ispravljena, a HRT će zbog toga poduzeti disciplinske mjere protiv odgovornih osoba za ovu veliku pogrešku, te se ispričava gledateljima zbog nastale situacije.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Slavko Sobin (@slavkosobin)


Ako je još niste pogledali, pravo je vrijeme da stanete s čitanjem jer u nastavku otkrivamo neke detalje iz najnovije epizode!

Nakon propusta upustili smo se U pobjede nove i prisjetili se zbog čega nam se serija uvukla pod kožu i ponovno se povezali s već dobro poznatim licima. Iako se u prvoj epizodi nije dogodilo ništa revolucionarno, imali smo priliku nakon dugo vremena vidjeti koliko su zapravo likovi odrasli, pa tako mali Žac više nije tako mali, zatekli smo ga u ulozi u kojoj smo do sada imali priliku vidjeti Kipa – vojnika koji služi vojni rok.

Smjena generacija vidljiva je i po sceni zabave u Uninom stanu gdje Marina, Kipo i Vlatka, barem po godinama, djeluju kao poprilični autsajderi, no u atmosferi iz starih epizoda još nas drži Žungul kojemu je i dalje prioritet traženje cura, uz mali dodatak – cilj mu je da Unu napravi mrvicu ljubomornom. Una se, s druge strane, suočava sa završetkom fakulteta i problemima oko pronalaska posla, a kako će se dalje razvijati likovi, vidjet ćemo u narednim epizodama. 
FOTO: WIKIPEDIA/RLICUL