LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PROJEKT S HUMANITARNIM ASPEKTOM

Good Game Global priprema dosad neviđen B2B esport spektakl!

Zagrebački Velesajam postaje domaća „katedrala esporta” te otvara svoja vrata šestom izdanju tradicionalnog i najvećeg B2B humanitarnog esport natjecanja.

Zagrebački Velesajam postaje domaća „katedrala esporta” te otvara svoja vrata šestom izdanju tradicionalnog i najvećeg B2B humanitarnog esport natjecanja.

Good Game Global najavljuje šesto izdanje tradicionalnog esport natjecanja Good Game Zagreb, koje će se održati od 31. ožujka do 1. travnja na Zagrebačkom velesajmu. Velesajam će ugostiti 32 najbolja CS:GO tima tehnoloških tvrtki regije, kao i ljubitelje napetog gaminga.

 

Good Game Zagreb ističe se i po svom humanitarnom aspektu jer će se timovi boriti za humanitarne udruge, a pobjednički timovi će svoje nagrade donirati u dobrotvorne svrhe.

 

Onlajn dio natjecanja održan je u tjednu prije završnice na velesajmu u kojem su timovi imali priliku upoznati se s konceptom natjecanja te se pripremiti za live završnicu. Nakon 48 odigranih mečeva, trenutno najbolje plasirani tech CS:GO timovi prošlogodišnji su pobjednici i trenutni nositelji GGZG titule, ekipa iz agencije Notch, viceprvaci iz CloudSense-a, ali i neki od timova koji su, sudeći prema predstavi u online dijelu, zasigurno veliki favoriti za titulu, a to su RBA Raiffeisen bank, Infobip, Happening, Nordeus, Hall of Game i Span.

 

LAN završnica bit će produkcijski najzahtjevnija do sada i donijet će atmosferu profesionalnog esport natjecanja, uz brojne aktivacije za posjetitelje.

Good Game Global ne bi bio moguć bez partnera i sponzora poput Porsche Inter Auta, Databoxa i HGSPOT-a, a CEO Nikola Stolnik najavio je da su mjesta za ovogodišnje izdanje Good Game Zagreba rasprodana u rekordom roku, što je dokaz interesa domaće publike za gamingom i esportom.

 

Ulaz u 9. paviljon Zagrebačkog velesajma biti će besplatan! Sve detalje možete pronaći na službenoj web stranici natjecanja, kao i na Instagramu, LinkedIn-u i Facebooku Good Game Global-a, a kako je to izgledalo prošle godine možete vidjeti u aftermovie-u Good Game Zagreba 2022.


 
FOTO: GOOD GAME GLOBAL, PRESS