LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
raznovrstan glazbeni doživljaj

Glazbena Rijeka: sedma sezona

Ovakva inicijativa posebno je važna u današnjem svijetu.

Ovakva inicijativa posebno je važna u današnjem svijetu.

U poznatoj Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka, sedma sezona Glazbene Rijeke donosi četiri iznimna koncerta s renomiranim glazbenicima, kako iz Hrvatske tako i iz inozemstva.
 

Što je na programu?


Čini se da će ova sezona donijeti raznovrstan glazbeni doživljaj, obogaćen suradnjom s mađarskim glazbenicima, posebno s Cecíliom Ungár i Zsomborom Dánielom Eszenyijem. Također, proslava 85. rođendana pijanista Vladimira Krpana dodatno će obogatiti program.
 


VEZANO: Bogat program adventa na Vojnoviću: brojni koncerti, studentski utorak, iznenađenja nedjeljomKoncert mlade mezzosopranistice Emilie Rukavine i tenora Filipa Filipovića te klavirska suradnja s Lanom Bradić sigurno će dodati poseban pečat tom događaju. Kraj sedme sezone Glazbene Rijeke obilježit će koncert riječkog violinista Marca Grazianija uz pijanista Tibora Naglića.

S obzirom na izazove koje je donijela neizvjesnost vremena, posebno je inspirativno vidjeti posvećenost stvaranju trenutaka mira, ljepote i radosti kroz glazbu. Takva inicijativa postaje još važnija u današnjem svijetu.

FOTO: uocristoforium.hr
 
FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA