LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj

Fotografiranjem zagrebačke svakodnevice do vrijednih nagrada

Hodanjem, bicikliranjem ili vožnjom javnim prijevozom, osim što možete dobiti nagradu u vrijednosti od 1000, 750 ili 500 kn, živjet ćete zdravije i čuvati okoliš, kao i doprinijeti održivom urbanom razvoju.

Hodanjem, bicikliranjem ili vožnjom javnim prijevozom, osim što možete dobiti nagradu u vrijednosti od 1000, 750 ili 500 kn, živjet ćete zdravije i čuvati okoliš, kao i doprinijeti održivom urbanom razvoju.

Svi ponosni građani Zagreba, amaterski ili profesionalni fotografi, moći će svoju ljubav prema Zagrebu i fotografiranju podijeliti s ostalim građanima kako bi oni obratili više pažnje na očuvanje okoliša. Riječ je o natječaju pod nazivom Kretanje mojim gradom kojim se želi potaknuti građane Zagreba na kritičko promišljanje o gradskom prometu, s naglaskom na održive, čiste, energetski učinkovitije i za okoliš povoljnije oblike kretanja.

Ni vi se ne biste trebali premišljati oko sudjelovanja. Hodanjem, bicikliranjem ili vožnjom javnim prijevozom, osim što možete dobiti nagradu u vrijednosti od 1000, 750 ili 500 kn, živjet ćete zdravije i čuvati okoliš, kao i doprinijeti održivom urbanom razvoju.

Tijekom natječaja fotografirajte sve zanimljive događaje, zanimljive prometne situacije s naglaskom na održivu urbanu mobilnost. Fotografirati možete i građane grada Zagreba koji pješače ili na neki od navedenih načina doprinose očuvanju okoliša.

Ako želite spojiti ugodno s korisnim i tako pomoću onoga što volite zaraditi nešto drugo osim lajkova na društvenim mrežama, svoje fotografije možete poslati najkasnije do 7. rujna 2017. Potrebne su najviše dvije crno-bijele ili kolor fotografije, ne starije od tri godine (.jpg format rezolucije 300 dpi) koje će potom ocijeniti žiri.

Fotografije i popunjenu prijavnicu potrebno je dostaviti do 7. rujna 2017. na e-mail adresu: fotonatjecaj@odraz.hr uz oznaku ime i prezime. Dodjela nagrada održat će se tijekom Europskog tjedna mobilnosti, odnosno između 16. i 22. rujna ove godine Više o natječaju i preuzimanju prijavnice možete pronaći na poveznici.

FOTO: FLICKR