LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
JAVNI PRIJEVOZ

FOTO: Još jedan prometni kolaps: „Crveno je, ja ne vozim nigdje“

Cijeli tramvajski, ali i drugi promet na Savskoj cesti kod Vodnikove stanice stao je danas u popodnevnim satima, a evo i zašto.

Cijeli tramvajski, ali i drugi promet na Savskoj cesti kod Vodnikove stanice stao je danas u popodnevnim satima, a evo i zašto.

Ljutiti vozači, automobilske trube, psovke, raznorazni pogrdni komentari građana, hitna i vatrogasci – svi oni našli su se na Savskoj cesti kod tramvajske stanice Vodnikova. Što se dogodilo i zašto tramvaji ne voze, upitao je prolaznik jednog od ZET-ovih vozača, na što mu je on odgovorio: 
 

„Crveno je, ja ne vozim nigdje“, kratko je odgovorio vozač, na što se prolaznik naljutio te je pokušao nagovoriti vozača da ide na crveno jer promet već predugo stoji. 

 
@studentski.hr Ako ste planirali u menzu u Studentskom centru, ili samo ovdje prolazite, pripremite se na čekanje u koloni… #fyp #foryou #foryoupage #zagreb #promet #menza #studentskicentar #guzva #kolaps #policija #vatrogasci ♬ original sound - Studentski.hr
 

Poštivanje zakona


Vozač tramvaja je, za razliku od vozača automobila, odlučio pričekati policajca koji bi nastavio prometnu regulaciju s obzirom na to da semafor stoji na crvenom i ne mijenja se. Putnicima tramvaja, ali i prolaznicima to se nije sviđalo, a prometnog policajca nigdje na vidiku.

I tako je promet stajao neko vrijeme, tramvaji su bili nagurani poput gusjenica, zvuk automobilske trube parao je uši, a onda je sve ponovno krenulo, kao da prometnog kolapsa nije ni bilo.
FOTO: STUDENTSKI.HR/ ANA KOLINGER