LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Aleksandra Prijović

Drama oko koncerta najpoznatije balkanske pjevačice u Zadru!

Nesporazum oko organizacije koncerta poznate pjevačice doveo do nesuglasica u Zadru.

Nesporazum oko organizacije koncerta poznate pjevačice doveo do nesuglasica u Zadru.

Aleksandra Prijović trenutno je najpopularnija pjevačica na Balkanu, već je održala velike koncerte u Zagrebu i Osijeku, a njezina turneja planira se u Rijeci i Varaždinu. Međutim, koncert ove poznate pjevačice u Zadru izazvao je pravi nered, piše Dnevnik.hr.
 


VEZANO: Zbog šutnje u slučaju ubojstva osječke studentice, Inicijativa traži ostavku ministra i načelnika


 

Zabrana koncerta

 

Naime, nedavno se u medijima pojavila informacija da je gradonačelnik Zadra Branko Dukić zabranio nastup pjevačice, a nedugo zatim javnosti se obratio i sam gradonačelnik, koji je rekao da se radi o širenju potpuno krivih informacija.
 

Širenje krivih informacija

 

Gradonačelnik Dukić smatra direktora ŠC Višnjik Denisa Karlovića odgovornim za dezinformacije o tome da je gradonačelnik osobno zabranio koncert Prijović i za medijsku štetu koja mu je kasnije time nanesena. S obzirom na narušeno povjerenje između Uprave i Skupštine ŠC Višnjik, gradonačelnik je odlučio smijeniti direktora.
 

Organizacija koncerta

 

Nakon cijelog zapleta, ŠC Višnjik sklopio je ugovor s agencijom Aleksandre Prijović te je organiziran njezin nastup u lipnju, koji će biti organiziran po puno boljim uvjetima od prijašnjih izvođača koji su tamo nastupali, a pjevačica je već rasprodala više od 90 posto ulaznica za taj koncert.

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA