LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PREKO 300 SADRŽAJA

Disney+ stigao u Hrvatsku, pogledajte što možete gledati

Od Disney klasika do novog realityja Kardashianki.

Od Disney klasika do novog realityja Kardashianki.

Streaming usluga Disney+ postao je od 7. lipnja dostupan i u Hrvatskoj. Pretplatnici će imati pristup sadržajima iz Disneyja, Pixara, Marvela, Star Warsa, National Geographica i Stara.

Disney+ ponuda u Hrvatskoj nudi više od 900 filmova, više od 600 serija te niz od 180 ekskluzivnih originalnih produkcija Disneyja.

Star Wars serije te obje sezone The Mandaloriana bit će dostupne od 14. lipnja, svi ljubitelji Marvela i njihovih superheroja imat će priliku pogledati 55 filmova, među kojima su Eternals, Avengers: Endgame i Captain Marvel, a bit će dostupne i Marvelove serije Moon Knight, Loki i WandaVision.

Pixarovi i Disneyjevi filmovi bit će dostupni u preko 300 naslova pa ćete tako moći pogledati Oscarom nagrađivanim animirani film Soul, Luca i Encanto, ali i igrani Disney remake 101 dalmatinca, Cruella, s Emmom Stone u glavnoj ulozi.

Sadržaj National Geographica donosi odlične dokumentarce poput The Rescue i Free Solo te serije The World According to Jeff Goldblum i Gordon Ramsey: Uncharted.

Od zabavnog sadržaja, bit će dostupni The Kardashians, humoristična serija Only Murders in the BuildingGrey's Anatomy te kultni Simpsoni. Na Disney+ ćete, naravno moći pogledati i Disney klasike poput Pepeljuge, Tangled, Princeze i žapca i Male sirene, a noviji popularni Disneyjevi filmovi Raya and the Last Dragon te Mulan također će biti na raspolaganju.

Cijena mjesečne naplate Disney+ za Hrvatsku iznosit će 7,99 eura, a godišnja 79,90
FOTO: PEXELS