LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Split grad za mlade

Đir s mladima: uključite se u donošenje gradskih odluka

Riječ je o akciji kojom mladi žele poručiti da nisu pasivni i da ih se treba ozbiljnije uključiti u procese donošenja odluka.

Riječ je o akciji kojom mladi žele poručiti da nisu pasivni i da ih se treba ozbiljnije uključiti u procese donošenja odluka.

Povodom Međunarodnog dana mladih, koji se obilježava 12. kolovoza, inicijativa Split grad za mlade organizira Đir s mladima.

Riječ je o akciji kojom mladi žele poručiti da nisu pasivni i da ih se treba ozbiljnije uključiti u procese donošenja odluka. Okupljanje je planirano dan ranije, u četvrtak, 11. kolovoza, u 19 sati na Šperunu ispred Kluba Zona, a okupljeni će sa Šperuna prošetati do zgrade gradske uprave gdje će ispisati poruke pred ulaznim vratima Banovine.

– Na sam Međunarodni dan mladih donositelje odluka i zaposlenike gradske uprave dočekat će poruke koje ukazuju što mladima nedostaje u Splitu, ideje kako mladi mogu doprinijeti pozitivnim promjenama te vizije kakav grad žele. – objašnjavaju organizatori, koji pozivaju sve mlade, ali i one koji se tako osjećaju, da se pridruže điru.

Sve informacije o Điru s mladima mogu se pronaći na društvenima mrežama inicijative Split grad za mlade.
FOTO: PIXABAY.COM