LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ZELENA BUDUĆNOST

Designing a Green Future konferencija uskoro stiže u Zagreb

U četvrtak, 26. siječnja, održat će se „Designing a Green Future” konferencija u organizaciji Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije (HUKI), na lokaciji Wespa Spaces Business & Lounge, Radnička cesta 52.

U četvrtak, 26. siječnja, održat će se „Designing a Green Future” konferencija u organizaciji Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije (HUKI), na lokaciji Wespa Spaces Business & Lounge, Radnička cesta 52.

U eri rastućih klimatskih promjena, društvo i industrije ušli su u novu stvarnost u kojoj je održivost brzo postala goruća tema. Poduzeća počinju na održivost gledati kao na novu granicu inovacija, s tehnološkim napretkom koji dovodi do preoblikovanja industrija. Putem inovativnih tehnologija i rješenja, tvrtke mogu pomoći ubrzati održivu tranziciju u svrhu postizanja svojih ambicioznih ciljeva.

Za sve one kojima su teme održivog razvoja zanimljive, u Zagreb uskoro stiže konferencija koja pokriva aktualna područja zelene tehnologije, zelene politike, kružne ekonomije, održive urbane mobilnost te digitalizacije u poljoprivredi.

U četvrtak, 26. siječnja, održat će se Designing a Green Future konferencija u organizaciji Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije (HUKI), na lokaciji Wespa Spaces Business & Lounge, Radnička cesta 52.

Na konferenciji će sudjelovati renomirani govornici poput vlasnika globalne AgTech firme, Matija Žulj; voditelj projekta Rezolucija Zemlja, Andrej Ribičić; Invento Capital Partners COO, Ivana Čuljak; izvanredni profesor sa Zavoda za energetska postrojenja, energetiku i okoliš, Goran Krajačić; te mnogi drugi. Kroz predavanja, panel rasprave te Q&A razgovore, sudionici će imati priliku educirati se, te podići svoju svijest u vidu odgovornog ponašanja u području održivog razvoja.

Potpuni program konferencije možete pogledati ovdje.

Sudjelovanje na konferenciji  u potpunosti je besplatno, a prijave se vrše isključivo putem Entria.

Zašto sudjelovati?

Sudjelovanje na ovakvim događajima idealan je način za otkrivanje najnovijih tehnoloških dostignuća u različitim industrijama, trendovima te aktualnim temama u industriji; povezivanje s istomišljenicima kako biste proširili svoju društvenu mrežu, produbili svoje znanje i razumijevanje prema rastućoj potrebi za održivom budućnošću.

 

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA