LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Leap Academy

Coca-Cola i ove godine mladima pruža besplatnu edukaciju s ciljem smanjenja nezaposlenosti

Program podrške mladima koji Coca-Cola provodi od 2017. s ciljem smanjenja nezaposlenosti nastavlja se i ove godine. Prijaviti se mogu osobe stare između 18 i 30 godina.

Program podrške mladima koji Coca-Cola provodi od 2017. s ciljem smanjenja nezaposlenosti nastavlja se i ove godine. Prijaviti se mogu osobe stare između 18 i 30 godina.

Započele su prijave na prvi tečaj u sklopu projekta Coca-Coline podrške mladima koji će svim nezaposlenim mladim osobama u Hrvatskoj pružiti priliku da unaprijede svoju poziciju na tržištu rada.

Program će se održavati u digitalnom obliku te i dalje ostaje potpuno besplatan za sve korisnike, navode organizatori. 
– Coca-Cola HBC Hrvatska uvijek nastoji doprinijeti rješavanju važnih društvenih problema u zajednici u kojoj posluje. Naime, prema podacima Eurostata za travanj 2021. svaka četvrta mlada osoba u Hrvatskoj je bila bez posla, čime je Hrvatska zasjela na osmo mjesto od 27 zemalja Europske unije po pitanju nezaposlenosti mladih. S druge strane, ohrabruje nas činjenica da smo tijekom tri ciklusa projekta obučili više od 2.500 ljudi, a više od polovice njih pronašlo je posao tijekom šest mjeseci po završetku programa. Zato pozivamo nove polaznice i polaznike da nam se pridruže u stvaranju pozitivnije budućnosti za sebe i svoje obitelji. – rekla je Irina Ionescu, direktorica Odjela za komunikacije i odnose s javnošću za poslovnu jedinicu Adria.
Sudionici će putem dvaju tečajeva i osam webinara moći otkriti više o umrežavanju, upečatljivom životopisu, vrstama komunkacije, ali i tehnikama aktivnog slušanja i važnosti osobnog razvoja uz predavačice Tanju Džido, Martinu Raškaj, Ratku Jurković i Marcelu Velfi.

Ovaj edukativni program provodi se od 2017. godine s ciljem smanjenja nezaposlenosti mladih u Hrvatskoj, a namijenjen je onima koji spadaju u dobnu skupinu od 18 do 30 godina. Učeći od najboljih stručnjaka koje je okupila Coca-Cola HBC Hrvatska, sudionici/e programa unaprjeđuju svoju konkurentnost na tržištu rada, ističu organizatori.

Prijave na prvi tečaj šalju su na stranici Leap Academy, dok je više o projektu moguće pronaći na poveznici.
FOTO: MADISON CONSULTING