LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Predavanje o ljubavi

Bruno Šimleša za Valentinovo održava malu „Školu ljubavi“

– Doznajte kako razviti zdravu ljubav prema sebi, kako privući partnera, kako postaviti granice prema drugima. – pozivaju iz Svijeta knjige.

– Doznajte kako razviti zdravu ljubav prema sebi, kako privući partnera, kako postaviti granice prema drugima. – pozivaju iz Svijeta knjige.

Posljednjih dana, čak tjedana, svakodnevno slušamo priče o Valentinovu – što pokloniti partneru, što učiniti ako ste na Valentinovo sami, kako se obući za izlazak na Valentinovo itd. Dok se priča o Valentinovu, zaboravlja se na ostale oblike ljubavi, osim one partnerske. Čak i dok se govori o partnerskoj ljubavi, često se zapravo govori o zaljubljenosti. Postoji razlika između tih dvaju pojmova – zaljubljenost i ljubav. Prečesto se zaboravlja i da je temelj svakoga odnosa ljubav prema samome sebi.

Zato Svijet knjige za Valentinovo organizira nešto drugačije od tipičnih valentinovskih događaja – predavanje o ljubavi, prigodna imena Škola ljubavi, koje će održati Bruno Šimleša:

– Doznajte kako razviti zdravu ljubav prema sebi, kako privući partnera, kako postaviti granice prema drugima. – pozivaju organizatori te nadodaju: – DOĐITE u što većem broju i družite se u ugodnom društvu! Povedite majku, sestru, brata, dečka, djevojku ili prijatelja i prijateljicu i provjerite zašto svi jure na predavanja Brune Šimleše! –

Šimleša je poznati ljubavolog i autor knjiga Škola života i Ljubavologija. U svojim se knjigama posebno bavi tematikom ljubavi – prema sebi, obiteljskim, prijateljskim i partnerskim odnosima i sl. O predavanju je rekao:

– Teorija ljubavi prilično nam je jasna, a sada je vrijeme da poboljšamo i praksu jer naše srce zavređuje voljeti i biti voljeno. –

Predavanje će se održati u prostorijama Svijeta knjige, na zagrebačkom Kaptolu 4, od 18 sati. Organizatori su pripremili i prigodne poklone: akciju 2 + 1 gratis na sve knjige, ali i besplatan poklon bez obzira na kupnju uz predočenje kupona koji će dobiti njihovi članovi. Događaj pratite i na Facebooku.

FOTO: PUBLIC DOMAIN PICTURES