LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Advent u Zagrebu

Božićni tramvaj opet je u gradu: čarobna vožnja za djecu i one koji se tako osjećaju

Tramvaj iz 1924. transformiran je u zimsku bajku savršenu za Instagram-storije, a doći će i Djed Božićnjak.

Tramvaj iz 1924. transformiran je u zimsku bajku savršenu za Instagram-storije, a doći će i Djed Božićnjak.

Advent u Zagrebu i ove godine ima posebno iznenađenje za one najmlađe, ali i one koji se tako osjćaju – vožnju Veselim božićnim tramvajem. Naime, ZET i ove godine transformira stari tramvaj u pravu zimsku bajku uz neizostavnog gosta.

 

,,Jedinstvena je to priredba koja uključuje vožnju turističkim tramvajem iz 1924. u trajanju od pola sata, uz prigodan igrokaz s  Djedom Božićnjakom, a osigurana je i podjela slatkiša našim najmlađim sugrađanima i posjetiteljima."  poručuju iz ZET-a.

 

Vozni red 
 

Veseli božićni tramvaj bit će u prometu od nedjelje, 3. prosinca, do nedjelje, 7. siječnja. U navedenom razdoblju, tramvaj će voziti svakih pola sata i to od ponedjeljka do četvrtka od 16 do 19 sati, petkom od 12 do 16 sati, a subotom i nedjeljom od 10 do 16 sati.

 

Tramvaj će polaziti s ugla Praške ulice i Trga bana Josipa Jelačića, gdje će biti i kućica za prodaju karata, a vozit će trasom od Trga bana Josipa Jelačića, Ilicom do Ulice Republike Austrije, Jukićevom i Mihanovićevom preko Zrinjevca natrag do polazne stanice. Cijena karte iznosi pet eura.

 

Detaljnije informacije dostupne su na poveznici.

                                                                     

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA