LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nakon pobjede Hajduka

BBB-ovci nakon pobjede Hajduka upali u studentski dom i napali studente?

Pripadnici navijačke skupine Bad Blue Boys navodno su se penjali preko ograde doma, upadali u paviljone i tražili studente na koje bi nasrnuli.

Pripadnici navijačke skupine Bad Blue Boys navodno su se penjali preko ograde doma, upadali u paviljone i tražili studente na koje bi nasrnuli.

Sinoć oko 22 sata policija je s četiri marice i 10 do 15 policajaca došla u Studentski dom Stjepan Radić u Zagrebu zbog navodne dojave kako su Bad Blue Boysi upali u dom i nekoliko paviljona te fizički napadali studente. Razlog je pobjeda Hajduka nad Dinamom u večerašnjoj utakmici na Maksimiru, donosi Jutarnji list

Iz PU Zagrebačke za Jutarnji su list potvrdili kako su izašli na teren nakon dojave. S obzirom na to da je intervencija bila u tijeku, nisu davali dodatne izjave.

Ispred glavnog ulaza u dom kasno večeras stajala su dva policijska kombija, grupa policajaca te nekoliko zaštitara doma. Nitko od njih novinarima Jutarnjeg nije želio reći što se događa.

Kako su okupljeni studenti rekli Jutarnjem, pripadnici navijačke skupine Bad Blue Boys penjali su se preko ograde doma, upadali u paviljone i tražili studente na koje bi nasrnuli.

Prema nepotvrđenim informacijama, Boysi su napali nekoga ispred devetog paviljona. Policija je viđena i pred šestim paviljonom u koji su navodno Boysi također ušli. Studenti tvrde da je uhićeno između 10 i 15 osoba.

Jutarnji neslužbeno doznaje kako je policija imala dojavu da bi se u najvećem hrvatskom studentskom domu ovako nešto moglo dogoditi.

– Znači, našli ste se ovdje u krivo vrijeme. – razgovarali su policajci s dvojicom mladića na ulazu koje su zatim pustili da odu.

Službeni izvještaj PU Zagrebačke za sada nije objavljen.

FOTO: MONIKA POSAVEC / STUDENTSKI.HR