LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Priopćenje PU zagrebačke

19-godišnjak uhićen zbog sumnje da je opljačkao benzinsku i ukrao dva auta u Zagrebu

Policija je priopćila da je zbog krađe dvaju automobila i naoružane pljačke benzinske postaje u Zagrebu osumnjičen 19-godišnji mladić.

Policija je priopćila da je zbog krađe dvaju automobila i naoružane pljačke benzinske postaje u Zagrebu osumnjičen 19-godišnji mladić.

Policijska uprava zagrebačka priopćila je da su zagrebački policajci u suradnji s kolegama iz Policijske uprave krapinsko-zagorske priveli 19-godišnjaka kojega se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela razbojništva i dva kaznena djela krađe ukupne materijalne štete od 127 tisuća kuna.

Osumnjičeni je navodno 30. siječnja oko 1 sat i 30 minuta u noći došao u Ulicu Matije Jandrića u Zagrebu, prišao nezaključanom osobnom automobilu zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba, ušao u njega, a zatim u unutrašnjosti pronašao ključ automobila te se automobilom udaljio od mjesta događaja. Sljedeći je dan, oko 23 sata, u pratnji još jedne osobe, navodno ukrao automobil u vlasništvu 58-godišnjaka.

Također, sumnja se da je dva dana kasnije, 2. veljače 2021. oko 21 sati, došao do benzinske postaje na Ksaverskoj cesti te maskiran medicinskom maskom ušao u poslovnicu benzinske postaje i uz prijetnju pištoljem od zaposlenice zatražio da mu preda novac, što je ona u strahu za svoj život i učinila, nakon čega je pobjegao s mjesta događaja.
FOTO: PIXABAY