LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Jeste li je vidjeli?

17-godišnja Ana Kliškinjić ponovno nestala, ovog puta nije s muškarcem s kojim je prethodno pobjegla

Maloljetnica se udaljila iz podružnice Dječjeg doma Maestral gdje je bila privremeno smještena, nakon što je prošlog tjedna s 30-godišnjim muškarcem pronađena na Hvaru.

Maloljetnica se udaljila iz podružnice Dječjeg doma Maestral gdje je bila privremeno smještena, nakon što je prošlog tjedna s 30-godišnjim muškarcem pronađena na Hvaru.

17-godišnja Ana Kliškinjić ponovno je upisana u Nacionalnu evidenciju nestalih osoba. Prema podacima ondje objavljenima, posljednji je put viđena 23. ožujka u Kaštel Lukšiću, na Obali kralja Tomislava. U trenutku nestanka bila je odjevena u plave traperice, bež majicu dugih rukava i crne tenisice.

Maloljetnica se, naime, udaljila iz podružnice Dječjeg doma Maestral gdje je bila privremeno smještena, nakon što je prošlog tjedna s muškarcem pronađena na Hvaru, javlja Dalmacija Danas. Kako taj portal neslužbeno doznaje, policijski službenici ispitali su dotičnog 30-godišnjaka, ali se čini da on ovog puta nema veze s njezinim nestankom te se i sam uključio u potragu. 

Policija moli sve koji posjeduju informacije o Ani Kliškinjić da obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, informacije mogu dostaviti na e-adresu nestali@nestali.hr.

Podsjetimo, krajem veljače počela je prva potraga za maloljetnicom koja se nije vratila doma u Dicmo iz škole u Splitu. Da je živa i da nije oteta, doznalo se kada je Ante V, s kojim se nalazila, na svojem YouTube kanalu objavio video u kojem s njom obrazlaže razloge nestanka – naveli su da je zapravo dobrovoljno otišla. Kada je taj video uklonjen, objavili su još jedan u kojem optužuju institucije da zanemaruju činjenicu da djevojku doma zlostavljaju i u kojem poručuju da sada žive zajedno te da se nadaju da su se svi pomirili s time. Nakon gotovo mjesec dana potrage pronađena je, a daljnji postupak preuzeo je Centar za socijalnu skrb u Sinju.
FOTO: NESTALI.GOV.HR