LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Borba s pandemijom

VIDEO: Profesori sa Sveučilišta u Rijeci: „Cijepljenju alternative nema!”

Znanstvenici sa Sveučilišta u Rijeci u edukativnom videu objašnjavaju što su to cjepiva, kako djeluju te zašto su iznimno važna.

Znanstvenici sa Sveučilišta u Rijeci u edukativnom videu objašnjavaju što su to cjepiva, kako djeluju te zašto su iznimno važna.

Hrvatsko imunološko društvo, čiji je predsjednik izv. prof. dr. sc. Felix Wensveen s riječkog Medicinskog fakulteta, objavilo je edukativni video o cijepljenju protiv koronavirusa, odnosno bolesti COVID-19. U njemu znanstvenici sa Sveučilišta u Rijeci objašnjavaju što su to cjepiva, kako djeluju te zašto su iznimno važna. 

– Sveučilište u Rijeci promoviranjem ovog materijala želi poslati poruku prvenstveno svojim studentima i djelatnicima, ali i široj javnosti o važnosti cijepljenja. Sumnja u znanost najčešće dolazi iz neprovjerenih, sumnjivih izvora i iz neznanja. Znanost alternative nema i zato se jedino odgovornim građanskim pristupom i zajedničkim snagama možemo riješiti ove pandemije i vratiti se normalnom životu. Znanstvenici sa Sveučilišta u Rijeci poručuju: Cijepljenju alternative nema! – istaknuto je na njegovim službenim stranicama.

Video prenosimo u nastavku.  
 
FOTO: SCREENSHOT/YOUTUBE