LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRIČAT ĆE VODEĆI STRUČNJACI

U Osijeku se organizira panel-raspava na temu novih medija i njihovog utjecaja na mentalno zdravlje djece i mladih

Panel-rasprava dat će priliku da se čuju različita mišljenja i perspektive stručnjaka iz različitih područja te pružiti priliku svim sudionicima da saznaju više o temi utjecaja novih medija na mentalno zdravlje mladih.

Panel-rasprava dat će priliku da se čuju različita mišljenja i perspektive stručnjaka iz različitih područja te pružiti priliku svim sudionicima da saznaju više o temi utjecaja novih medija na mentalno zdravlje mladih.

Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku (AUKOS) organizira panel-raspravu otvorenu za javnost na temu Utjecaj novih medija na mentalno zdravlje djece i mladih, koja će se održati sutra, petak 5. svibnja 2023., u Salonu 33 na adresi Trg Svetog Trojstva 3, Tvrđa, 1. kat s početkom u 11:00 h.

Ova panel-rasprava središnji je događaj četverodnevnog događanja Dani medijske pismenosti AUKOS-a 2023., a okupit će troje vodećih hrvatskih stručnjaka za ovu aktualnu i osjetljivu tematiku koji će o temi raspravljati iz različitih aspekata poput psihologije, medija, komunikacija, sociologije i socijalnog rada.

Predviđeno trajanje panel-rasprave je između 90 i 120 minuta, a moderator će biti Ivan Martinović, student 1. godine diplomskog studija AUKOS-a. 

Sudionici panel-rasprave su: prof. dr. sc. Gordana Buljan Flander, klinička psihologinja i psihoterapeutkinja, doc. dr. sc. Lana Ciboci Perša, Odjel za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta; potpredsjednica Društva za komunikacijsku i medijsku kulturu te Tomislav Ramljak, voditelj Centra za nestalu i zlostavljanu djecu Osijek, Mateja Grbić studentica 2. godine diplomskog studija AUKOS-a, koja će o ovoj temi govoriti ispred mladih.

Tema novih medija i mentalnog zdravlja djece i mladih vrlo je aktualna i osjetljiva, stoga je važno raspravljati o toj temi i pronaći rješenja za probleme s kojima se suočavaju djeca i mladi u današnjem svijetu. Panel-rasprava dat će priliku da se čuju različita mišljenja i perspektive stručnjaka iz različitih područja te pružiti priliku svim sudionicima da saznaju više o ovoj važnoj temi.
FOTO: UNSPLASH