LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studenti psihologije

Što kada nam život umjesto predaha donosi nove prepreke? Otkrijte na predavanju

Što kada nam život umjesto predaha donosi nove prepreke? pitanje je na koje ćete dobiti odgovor na 2. warm up predavanju Psihozija na Filozofskom fakultetu.

Što kada nam život umjesto predaha donosi nove prepreke? pitanje je na koje ćete dobiti odgovor na 2. warm up predavanju Psihozija na Filozofskom fakultetu.

Skup studenata psihologije s Filozofskog fakulteta u Zagrebu, Psihozij u ponedjeljak, 25. travnja organizira 2. warm up predavanje na temu Što kada nam život umjesto predaha donosi nove prepreke?.
– Svi se bore sa svojim preprekama i često kroz njih prolaze s rečenicom sve će biti bolje, samo da dođem do vikenda/sljedećeg tjedna/mjeseca/godine, no budu jednako umorni i pod stresom kad taj vikend, tjedan, mjesec ili godina dođe. Danas izgleda kao da svi pokušavaju preživjeti, a ne živjeti. Zbog događaja koji su pogodili svijet u zadnjih dvije godine, pandemije koronavirusa, lockdowna, potresa u Zagrebu i Petrinji te sad i posljedica koje će proizaći iz rata u Ukrajini, svi pokušavaju pronaći neku točku kada će sve postati lakše. – poručuju organizatori. 
Magistrica psihologije Helena Rašić Radauš preuzeti će ovo warm up predavanje te naučiti posjetitelje kako zadržati i pronaći resurse koji mogu pomoći u funkcioniranju, kako pomoći bližnjima i kako se nositi s retraumatizacijom koja nas je pogodila kad smo mislili da će sve postati lakše, a postalo je gore. 

Predavanje će se održati u 18 sati u konferencijskoj dvorani u knjižnici Filozofskog fakulteta, a nakon predavanja o teškim temama, Psihozij je priredio i besplatan party u Ritmu grada s početkom u 21 sat. 
FOTO: UNSPLASH