LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Savjeti za ljepotu

Soap nails: novi trend u svijetu manikure!

Saznajte kako napraviti jednostavne, ali predivne nokte!

Saznajte kako napraviti jednostavne, ali predivne nokte!

U svijetu manikure neprestano se pojavljuju novi trendovi, a prethodnih dana je dizajn ovih noktiju na Tik Toku izazvao veliku pažnju. Naime, riječ je o trendu soap nails, odnosno dizajn noktiju čiji jednostavan i osvježavajući izgled podsjeća na prozirne, šarene spaune, piše Zadovoljna.hr.
 


VEZANO: Pogledajte koja će jakna postati veliki trend ovog proljeća!


 

Postupak izrade

 

Postupak izrade ovih noktiju uključuje korištenje prozirnog gela ili akrila kako bi se postigla efektna prozirnost, a zatim se dodaju raznobojni pigmenti ili boje. Rezultat je slojeviti, prozirni dizajn koji podsjeća na sapun, s efektom dubine i sjaja.
 

 

Jednostavna izrada

 

Ono što ove nokte također čini posebnima je njihova jednostavna izrada. S obzirom na to ovu tehniku manikure možete napraviti sami kod kuće, a neki od potrebnih materijala su prozirni lak ili akril, nadlak i alati potrebni za njegovanje noktiju i uklanjanje zanoktica.
 

 

Trend popularan na društvenim mrežama

 

Iako je relativno novi, ovaj je trend postao popularan na društvenim medijima, gdje su brojni korisnici dijelili slike svojih soap nails kreacija, potičući druge da isprobaju ovaj jedinstveni izgled.

FOTO: FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA