LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
MODNI TRENDOVI

Proljeće na TikToku – otkrijte koje tenisice su „in” ove sezone

Osvježite svoj proljetni stil uz TikTok trendove i otkrijte koje su tenisice modni hitovi ove godine.

Osvježite svoj proljetni stil uz TikTok trendove i otkrijte koje su tenisice modni hitovi ove godine.

U svijetu mode, proljeće donosi ne samo cvjetne uzorke i svjetlije boje, već i osvježene trendove koji pršte energijom. I dok se s proljećem budi priroda, tako se i na TikToku bude novi modni trendovi. Jedan od najzabavnijih aspekata ovog proljetnog modnog uzbuđenja su tenisice koje ne samo da daju udobnost, već i izražavaju osobni stil na jedinstven način. Zaronimo stoga dublje u svijet TikTok trendova i istražimo kako su se tenisice za proljeće pretvorile u pravi modni fenomen!

Možda trenutno najpopularnije na TikToku razne su varijacije Adidas low profile (niskih) tenisica. Bilo da je riječ o vječnoj Gazelle liniji, ili nešto novijim Spezial, Samba i Bermuda, sve se mogu pronaći u ormaru većine korisnika na TikToku. Veliku ulogu ove godine igraju i boje te teksture, pa su mnogi svoje tipične crne i bijele adidasice odlučili zamijeniti crvenim, plavim ili rozim.

Foto: Studentski.hr, ilustracija / Adidas tenisice
 
U proteklim godinama, New Balance tenisice su stekle izniman trendovski status, pa ih sada nosi mnogo više ljudi nego samo vaš tata dok ide u šetnju. Trend se nastavlja i ove godine, a među najpopularnijim su New Balance 327, New Balance 574 te New Balance 1906. U miksu trendova mogu se pronaći i vječne Conversice, Puma Palermo linija, specifične žute Onitsuka Tiger tenisice te Veja V-10 kolekcija.
 
@chantelcarreira_ 2024 spring and summer sneaker trends!! Which ones do you love?? #springfashion #fashiontrends #sneakers #adidas ♬ What You Won't Do for Love - Bobby Caldwell

Dok istražujemo raznolike modne trendove na TikToku, jasno je da se moda neprestano mijenja i evoluira. Bez obzira na to jesu li to Adidas, New Balance ili Conversice, tenisice su postale nezaobilazni element proljetne mode. Iako je udobnost uvijek na prvom mjestu, ne škodi ponekad eksperimentirati i pratiti trendove, jer moda je igra zabave i izražavanja. 
FOTO: STUDENTSKI.HR, ILUSTRACIJA