LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ugledna pozicija

Profesor s MEF-a izabran za predsjednika Europske federacije epidemioloških društava

Kao predsjednik ugledne imunološke federacija bavit će se, između ostalog, i pružanjem podrške edukativnim programima za mlade imunologe.

Kao predsjednik ugledne imunološke federacija bavit će se, između ostalog, i pružanjem podrške edukativnim programima za mlade imunologe.

Prof. dr. sc. Bojan Polić s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci na skupštini Europske federacije epidemioloških društava izabran je za predsjednika u sljedećem mandatu, javlja Sveučilište u Rijeci

Radi se o uglednoj federaciji koja okuplja 35 imunoloških društava i predstavlja ukupno 14 000 znanstvenika.

Glavni naglasci programa prof. Polića kao budućeg predsjednika EFIS-a, ističu sa Sveučilišta u Rijeci, su sljedeći: održati financijsku stabilnost EFIS-a novim sponzorstvima bez narušavanja znanstvenog integriteta organizacije, podrška edukativnim programima za mlade imunologe, poticanje znanstvene izvrsnosti, formiranje posebnih programa za smanjivanje razlike u znanstvenoj izvrsnosti između znanstveno razvijenih i manje razvijenih europskih regija, daljnji razvoj aktivnosti posebnih skupina (Task Forces) za pojedina pitanja od opće važnosti, poboljšanje komunikacije s društvima i članovima i povećanje vidljivosti aktivnosti EFIS-a.
FOTO: PIXABAY