LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Bolnica za medvjediće Zrinjevac

Pobijedite strah od liječnika uz udrugu studenata medicine

Ovoga vikenda najmlađi će zahvaljujući EMSA-i dobiti priliku pobijediti strah od liječnika te naučiti nešto o higijeni i zdravlju.

Ovoga vikenda najmlađi će zahvaljujući EMSA-i dobiti priliku pobijediti strah od liječnika te naučiti nešto o higijeni i zdravlju.

Europska medicinska studentska asocijacija Zagreb u suradnji sa Studentskom sekcijom Hrvatskom liječničkog zbora i brojnim partnerima i ove godine organizira Bolnicu za medvjediće – Zrinjevac. Događaj će se odviti na Zrinjevcu 19. i 20. svibnja, a namijenjen je prvenstveno djeci predškolskog uzrasta i njihovim roditeljima i starateljima.

Cilj je događaja djecu osloboditi od straha od liječnika i općenito bijelih kuta te im omogućiti da tijekom igre prođu sve korake u procesu liječenja. Istovremeno će ih se educirati o zdravlju, higijeni i ljudskom organizmu na njima prilagođen način.

Događaj će se odvijati tijekom oba dana od 9 do 19 sati, a djecu očekuju brojne radionice i igre. Detaljan program svi zainteresirani mogu pronaći na Facebook stranici ili eventu.

European Medical Students' Association (EMSA) udruga je studenata medicine sa središtem u Bruxellesu. Od svog osnutka 1994. godine EMSA Zagreb je aktivno uključena u projekte EMSA-e na lokalnoj razini. Najveći projekti koje je EMSA Zagreb organizirala su: Sastanak Nacionalnih koordinatora EMSA 2002. i 2008, Teddy Bear Hospital, EMSA Summer School, ZIMS, Anti AIDS Day...
 

FOTO: PIXABAY