LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
EIT HEALHT NATJECANJE

Natjecanje za studente koji će kreirati inovacije u zdravstvu vraća se u Zagreb 4. put

Kreirat će se multidisciplinarni studentski timovi koji će iznositi svoje ideje i rješenja za dva zdravstvena izazova

Kreirat će se multidisciplinarni studentski timovi koji će iznositi svoje ideje i rješenja za dva zdravstvena izazova

U organizaciji najveće mreže za inovacije zdravstva u Europi EIT Health u Zagrebu se 27.9. održava četvrti EIT Health i-Day! – natjecanje za studente inovativnog duha zainteresirane za teme zdravlja, zdravstvene skrbi i zdravstvenog sustava.

Natjecanje će se održati u Zagrebačkom inovacijskom centru – ZICER, a ovdje se mogu prijaviti svi studenti sa svih sastavnica Sveučilišta. Kreirat će se multidisciplinarni studentski timovi koji će iznositi svoje ideje i rješenja za dva zdravstvena izazova koji će biti predstavljeni od strane renomiranih stručnjaka i znanstvenika:

1. Kako smanjiti pretilnost modernog društva?

2. Kako unaprijediti pozitivno mentalno zdravlje ? 

Razlozi za prijavu su brojni, a osim što ćete dobiti priliku raditi na razvoju inovativnog zdravstvenog proizvoda ili usluga, imat ćete priliku steći znanja o alatima za inovacije: design thinking i pitching, umrežiti se s predstavnicima pacijenata, javnog sektora i industrije, upoznati kolege iz raznih studijskih programa i naravno – natjecati se za pobjedu i vrijedne nagrade.

Pobjednički će tim biti nagrađen sudjelovanjem na međunarodnoj pozornici pod nazivom Winners’ Event, gdje će se natjecati protiv pobjedničkih timova iz drugih država. Također, dobit ćeš podršku za daljnji razvoj svojih ideja te mogućnost uključivanja u EIT Health mrežu.