LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
(NE)pogrešivi doktor Google – od prehlade do tumora

Ako često guglate simptome, ova tribina u organizaciji studenata je za vas

Stručnjaci iz različitih zdravstvenih područja bavit će se prednostima i nedostacima, izazovima i opasnostima samoliječenja.

Stručnjaci iz različitih zdravstvenih područja bavit će se prednostima i nedostacima, izazovima i opasnostima samoliječenja.

Studentski zbor Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u utorak, 24. svibnja, od 16 do 20 sati organizira potpuno besplatnu tribinu namijenjenu široj javnosti na kojoj se bavi zdravstvenim temama. 

Dodjeljuju se jednokratne naknade studentima roditeljima


Tema ovogodišnje tribine je (NE)pogrešivi doktor Google – od prehlade do tumora, a stručnjaci iz različitih zdravstvenih područja bavit će se prednostima i nedostacima, izazovima i opasnostima samoliječenja uz naglasak na ulogu tzv. pacijenta stručnjaka, njegovu zdravstvenu pismenost i kritičko sagledavanje informacija koje su mu na raspolaganju te kako to utječe na odnos pacijenata i zdravstvenih djelatnika, pogotovo u kontekstu samoliječenja i primjene bezreceptnih lijekova i dodataka prehrani. 

Sveučilište u Rijeci raspisalo studentske izbore za predstavnike studentskog zbora


Sudjelovanje na tribini je u potpunosti besplatno, a mjesto održavanja je Kaptol Boutique Cinema (velika kinodvorana). Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se na poveznici.
– Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju, pitati sve ono što vas zanima i uključiti se u raspravu, s obzirom na sve veću aktualnost i osjetljivost teme koja se općenito odnosi na pacijente i njihovo samoliječenje. – poručuju organizatori. 
 

Poziv studentima farmacije i medicinske biokemije na natjecanje u marketinškim vještinama


FOTO: UNSPLASH