LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PROJEKT „MLADI ZA MLADE”

Ženska soba drži predavanje o tome kako vam organizacije civilnog društva mogu pomoći!

„Online” predavanje održat će se u ponedjeljak, 29. svibnja s početkom u 14 sati na platformi Zoom.

„Online” predavanje održat će se u ponedjeljak, 29. svibnja s početkom u 14 sati na platformi Zoom.

Centar za razvoj mladih organizira online predavanje na temu Kako mi organizacije civilnog društva mogu pomoći. Online predavanje održat će se u ponedjeljak, 29. svibnja s početkom u 14 sati na platformi Zoom.

Predavnje će održati Svea Kučinić, mag. rehab. educ., stručna suradnica na programima i projektima u Ženskoj sobi. Ženska soba neprofitna je organizacija civilnog društva koja žrtvama seksualnog nasilja pruža direktnu pomoć i podršku. Njihov se rad, između ostalog, sastoji od unaprjeđenja zakonodavstva i provođenja specijalizranih edukacija za podizanje svijesti o problematici seksualnog nasilja, a žrtvama koje su doživjele seksualno nasilje nude psihološko i pravno savjetovanje, psihoterapiju i pratnju u institucije u ulozi osobe od povjerenja i druge usluge koje su potrebne osobama koje im se obrate za pomoć.

Ovo je predavanje jedna od aktivnosti u sklopu projekta MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti kojim CERM educira mlade koji su u nepovoljnom položaju – pospješuje njihove kompetencije za zapošljavanje kao i kompetencije za samostalan život – te na senzibiliziranju javnosti po pitanju problematike socijalne isključenosti. Jedan je od ciljeva ovih predavanja pomoći im u pripremi za samostalan život zbog čega je, između ostalog, organizirano predavanje Kako mi organizacije civilnog društva mogu pomoći.

Sudjelovanje je na ovom predavanju potpuno besplatno, ali zbog ograničenog broja sudionika potrebno je prijaviti se ispunjavanjem obrasca na poveznici. Sudionici će na dan održavanja predavanja dobiti poveznicu za pristup Zoomu na svoje e-adrese.
 



Projekt MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti, podsjetimo, provodi Centar za razvoj mladih u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – područnim uredom u Sisku, Institutom za stručno usavršavanje mladih, Futurum Montisom i Ženskom sobom – Centar za seksualna prava, a uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. 

Za sadržaj ovog članka odgovoran je isključivo Centar za razvoj mladih.