LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilišni računski centar

Želiš naučiti osnove SQL-a, JavaScripta ili izraditi vlastitu web-stranicu? Onda su ovi tečajevi za tebe

Iskoristite ljeto za stjecanje novih znanja i vještina uz tečajeve Srca.

Iskoristite ljeto za stjecanje novih znanja i vještina uz tečajeve Srca.

Sveučilišni računski centar (Srce) objavio je detaljan raspored tečajeva i radionica koje će se održavati tijekom srpnja i kolovoza 2024. godine. Ove godine sudionici će imati priliku naučiti osnove SQL jezika za upravljanje relacijskim bazama podataka, upoznati se s osnovama JavaScripta, programirati u Pythonu te izraditi vlastitu web-stranicu u WordPressu.

Prijave za ljetne tečajeve i radionice počele su u četvrtak, 13. lipnja, i trajat će do popunjenja slobodnih mjesta.

Djevojke će STEM i programiranje ovog ljeta učiti – u šatorima!Za one koji žele unaprijediti svoje vještine u Excelu, dostupni su tečajevi osnovne razine te jednodnevne radionice. Također, Srce nudi besplatne radionice namijenjene znanstvenicima i članovima akademske zajednice, s ciljem upoznavanja s resursima, platformama i informacijskim sustavima Srca.

Održana konferencija Dani e-infrastrukture Srce DEI 2024Srce poziva da pregledate raspored, pronađete tečaj ili radionicu koja vam odgovara i unaprijedite svoje znanje. Prijavite se preko sustava za prijavu na obrazovne programe Srca.

Drugu godinu zaredom otvoren natječaj za poticanje izvrsnosti žena u digitalnim tehnologijamaNe propustite priliku! Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme i iskoristite ljeto za stjecanje novih znanja i vještina.
IZVOR: SVEUČILIŠNI RAČUNSKI CENTAR
FOTO: SVEUČILIŠNI RAČUNSKI CENTAR, TEČAJEVI