LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentska praksa

Želiš iskusiti 20 dana ljetne developerske prakse? Inchoo ti nudi savršenu priliku!

Tvrtka Inchoo nudi studentima 20 dana ljetne prakse tijekom koje će naučiti sve o izradi webshopova. Prima 3 backend i 1 frontend praktikanta s određenim predznanjem.

Tvrtka Inchoo nudi studentima 20 dana ljetne prakse tijekom koje će naučiti sve o izradi webshopova. Prima 3 backend i 1 frontend praktikanta s određenim predznanjem.

Inchoo nudi priliku za one koji studiraju i žele naučiti nešto više o izradi webshopova. Ovo ljeto prima 3 backend i 1 frontend praktikanta, a prije nego se odlučiš prijaviti, mentore možeš upoznati preko objavljenog intervjua.

U pitanju je 20 dana prakse uz opuštenu atmosferu i osobe koje dijele jednake interese kao i ti. Mentori su vrhunski developeri koji su u svakom trenutku na raspolaganju. Tijekom prakse steći ćeš praktično primjenjivo znanje u svim područjima developmenta, a ako se iskažeš, možeš dobiti i razgovor za posao. Radno vrijeme je od 8:00 do 16:00 ili od 7:00 do 15:00, ovisno o dogovoru s mentorom, a glavni je zadatak izrada webshopa s određenim funkcijama.

Za backend development praksu potrebno je dobro poznavati osnove PHP i MySQL web-tehnologija, potrebno je imati primjere svojih radova postavljene na GitHubu te status studenta, neovisno o smjeru studija. Ono što nije nužno, ali podiže na rang-ljestvici, su poneke sposobnosti, kao na primjer: razumijevanje koncepta objektno orijentiranog PHP-a i MVC-a, poznavanje HTML-a, CSS-a i JavaScripta, iskustvo u izradi web-stranica ili web-aplikacija i slično.

Za frontend development praksu potrebno je dobro poznavati HTML, CSS, JavaScript, poznavati dizajnerske programe (Photoshop ili Sketch), imati osnovno znanje PHP-a, poznavati terminologije responzivnog dizajna. Nadalje je opet važno imati primjere vlastitih radova postavljenih na Githubu te biti student, neovisno o fakultetu na kojem studiraš. Rad u preprocesorskim alatima (Sass, Less, PostCSS), iskustvo rada s nekim od task runnera (Grunt, Gulp, Webpack) te iskustvo rada s Gitom ili s nekim drugim alatom za verzioniranje koda su poželjni, ali nisu obavezni.

Za prijavu je potrebno poslati životopis te napisati zašto imaš želju sudjelovati na praksi – sve se šalje na e-mail praksa@inchoo.net. Ostale informacije o praksi i prijavama možeš pogledati na poveznici.

FOTO: PIXABAY