LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Upis na fakultet

Zdravstveno veleučilište najesen će moći upisati jedan redoviti student i 30-ak izvanrednih

Zdravstveno veleučilište u Zagrebu objavilo je broj slobodnih mjesta na svojim studijskim programima na jesenskim rokovima.

Zdravstveno veleučilište u Zagrebu objavilo je broj slobodnih mjesta na svojim studijskim programima na jesenskim rokovima.

Za jesenski upisni rok na Zdravstveno veleučilište u Zagrebu putem Nacionalnog informacijskog sustava prijava na visoka učilišta Postani student na temelju državne mature za jesenske rokove nije ostalo previše slobodnih mjesta.

Jedini studij na kojemu će se najesen moći upisati jedan redoviti student jest studij sanitarnog inženjerstva. Od izvanrednih studenata jedan student moći će upisati studij fizioterapije, jedan student studij sanitarnog inženjerstva, dvoje studij sestrinstva, jedan studij medicinsko-laboratorijske dijagnostike, dvoje studij radiološke tehnologije i 33 studij fizioterapije u Pakracu. Od stranaca će ih troje moći upisati fizioterapiju, petero sanitarno inženjerstvo i petero studij sestrinstva.

Uvjeti su upisa spomenutih studija položeni ispiti iz državne mature iz hrvatskog, matematike i stranog jezika, sve niža razina. Uz prijavu na studije Zdravstvenog veleučilišta putem Nacionalnog informacijskog sustava prijava na visoka učilišta Postani student, koju je moguće obaviti do 31. kolovoza 2020, potrebno je priložiti i dokumentaciju dostupnu ovdje najkasnije 2. rujna 2020, a ako ste ju priložili prilikom prijave na ljetni upisni rok, nije ju potrebno ponovno donositi.

Upis studenata na Zdravstveno veleučilište provodit će se 18. rujna 2020. godine.
FOTO: WIKIPEDIA