LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za buduće pjevače i pjevačice

Zbor Filozofskog fakulteta poziva studente na audiciju!

Zbor Concordia discors kreće u nove zborske pobjede, a to znači da održavaju audicije za nove članove njihove vesele skupine.

Zbor Concordia discors kreće u nove zborske pobjede, a to znači da održavaju audicije za nove članove njihove vesele skupine.

Jesenski su rokovi gotovi, nova akademska godina počinje, a s njome počinje i nova zborska sezona Akademskog zbora Filozofskog fakulteta Concordia discors, koji poziva sve mlade koji gaje ljubav prema zborskom pjevanju, glazbi i dobrom društvu da se odazovu na audiciju.
 

Želja nam je da još više ljudi njeguje tradiciju zborskog pjevanja i provodi svoje dane pjevajući jer tko pjeva zlo ne misli! – našalili su se iz Zbora.

 

Termin audicije


Audicije će se održati 27. rujna u 20:00, 3. i 10. listopada u 20:45 te 18. i 25. listopada u 20:00 na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.
 

Na audiciji ćemo te dobro nahraniti i napojiti, ispitati veoma bitna pitanja poput Kako praviš Čokolino?, Koji ti je najdraži Pokémon? i mnoga druga, a naši dirigenti će poslušati tvoj raspon i glasovne mogućnosti. Naravno, ne zaboravi pripremiti jednu pjesmu sebi za dušu jer takve su nam najdraže! – poručuju iz Zbora.

FOTO: UNSPLASH, ILUSTRACIJA