LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
A SAD POLOŽITI ISPITE...

Završio Student Day Festival: Ponovno opravdao titulu najvećeg studentskog događanja u regiji!

U prostoru nekadašnjeg kluba Tenk na trsatskom kampusu u dva dana okupili su se glazbenici domaće i regionalne scene koji su zadovoljili svačiji ukus.

U prostoru nekadašnjeg kluba Tenk na trsatskom kampusu u dva dana okupili su se glazbenici domaće i regionalne scene koji su zadovoljili svačiji ukus.

Proteklog su tjedna studenti preuzeli ključeve grada koji teče povodom održavanja 13. Student Day Festivala, čije je finale obilježeno koncertnim programom u petak i subotu, koji je posjetilo nekoliko tisuća studenata i svi koji se tako osjećaju.

U prostoru nekadašnjeg kluba Tenk na trsatskom kampusu u dva dana okupili su se glazbenici domaće i regionalne scene, koji su zadovoljili svačiji ukus.

U petak je publika uživala u nastupima Mimi Mercedez, Nipplepeople, Damira Urbana i njegove četvorke te rado viđene gošće na studentskim događanjima Vesne Pisarović.

Za uvertiru u subotnji program bio je zadužen trap-rap sastav 2x Šihta, koji čine bivši članovi nekadašnje trap-senzacije High5. Večer se nastavila uz Alena Vitasovića, koji je nastup započeo s pjesmom Nisi više mala, a nastavila se uz hitove Ja ne moren više tako, Sandra, Bura i brojne druge koje znaju sve generacije.

Pred publiku stao je i beogradski izvođač Smoke Mardeljano, koji je dosad izdao pet studijskih albuma, a njegov stil protkan je starom školom hip hopa. Riječku publiku i ovaj put oduševio je Vojko V koji je napravio spektakl na trsatskom kampusu. Nastup je obilježila njegova nevjerojatna energija i prepoznatljivi stil, a publika je uglas pjevala hitove poput Evo me opet dolazim, Mamacita, Pasta Italiana, a najveću euforiju izazvala je pjesma Ne može.

Na istoj pozornici nastupili su izvođači elektronske glazbe koji su zatvorili obje festivalske večeri: Bronski, Marcel, Bruns Lay, Recep, Marin Biočić, Tino Dobrić, Dino Jukić, Grooveline i Tom Bug. Uz koncerte ovogodišnji Student Day Festival donio je i druge zabavne, edukativne, kulturne i sportske sadržaje.

Festival su organizirali Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i RIKUP, uz pokroviteljstvo Sveučilišta u Rijeci, grada Rijeke te Primorsko-goranske županije, dok je sponzor festivala bio Pan.
FOTO: UNSPLASH