LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Rijeci

Zatvorio se riječki Student shop, a evo i zašto!

Studenti uskoro mogu očekivati bolju verziju Student shopa s nekoliko noviteta.

Studenti uskoro mogu očekivati bolju verziju Student shopa s nekoliko noviteta.

Dućan u kojem su studenti mogli kupiti osnovne potrepštine –  riječki Student shop, zatvorio je svoja vrata u utorak, 27. veljače. No, iz Studentskog centra u Rijeci objasnili su zašto je došlo do zatvaranja, ali i koliko će ono trajati.
 


VEZANO: Studente ovog fakulteta očekuje siguran posao!


 

„U cilju unapređenja studentskog standarda i što kvalitetnijeg života studenata u studentskom naselju, Studentski centar Rijeka pristupio je mjeri proširenja asortimana u ponudi Student shop-a te je početkom veljače raspisao natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora, a na temelju kojeg je donesena odluka o izboru najpovoljnijeg natjecatelja.“

 

Novi asortiman


Iz Centra su se osvrnuli na dosadašnje ograničenje u asortimanu, ističući da će se ovom aktivnosti uvesti veći broj artikala dostupnih studentima, ali i noviteti – usluga fotokopiranja, usluga AIRCASH (uplate/isplate) te prodaja prepaid bonova.

FOTO: Studentski.hr/ Ana Kolinger
 

„Navedeni prostor će se dodatno urediti i unaprijediti, a privremeno zatvaranje je planirano u trajanju od desetak dana, odnosno do završetka uređenja prostora.“ – objasnili su iz Centra.


Zaključno, studenti će ubrzo moći uživati u unaprijeđenoj verziji Student shopa i većoj ponudi. 
FOTO: STUDENTSKI.HR/ ANA KOLINGER, ILUSTRACIJA