LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt udruge ERUDIO

Započeo Europski EFOS tjedan; najaktivnije sudionike očekuje nagradno putovanje

Još je moguće pridružiti se na predavanjima u sklopu Europskog EFOS tjedna te tako ujedno ući u utrku za vrijedne nagrade.

Još je moguće pridružiti se na predavanjima u sklopu Europskog EFOS tjedna te tako ujedno ući u utrku za vrijedne nagrade.

Udruga ERUDIO, punog naziva Udruga studenata – EU informacije, mogućnosti i održivost, organizirala je šesti Europski EFOS tjedan pod sloganom Iskoristi znanje i mogućnost, budi budućnost. Započeo je danas, 4. svibnja, a traje do 7. svibnja. 

Prva tri dana događaj se odvija preko platforme Zoom, a zadnjeg dana osigurat će se prijenos uživo s Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Sudjeluje niz gostiju predavača, a besplatno ih mogu poslušati svi zainteresirani. 

Gotovo svako predavanje sa sobom nosi vrijedne nagrade. Najaktivnije sudionike očekuje pak nagradno putovanje unutar Hrvatske.



ERUDIO je osnovan na Ekonomskom fakultetu u Osijeku krajem 2016. Djelovanje udruge usmjereno je na širenje informacija o Europskoj uniji i mogućnostima koje se nudi članstvom u njoj usmjerenim na održivi razvoj. Provođenjem radionica, kvizova, panela, okruglih stolova, simulacija te organizacijom Europskog EFOS tjedna cilj mu je djelovati društveno odgovorno te tako poboljšati kvalitetu života zajednice. 
FOTO: PIXABAY