LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt „Progledaj srcem online”

Započele prijave za besplatne radionice iz umjetnosti i kulture za mlade

„Pjevaj s Djordjijom Palić, glumi s Robertom Kurbašom, crtaj s Evom Vukina, improviziraj s Marinom Perišem, uči, druži se i nadahnjuj s vrhunskim hrvatskim umjetnicima”, poručuju organizatori.

„Pjevaj s Djordjijom Palić, glumi s Robertom Kurbašom, crtaj s Evom Vukina, improviziraj s Marinom Perišem, uči, druži se i nadahnjuj s vrhunskim hrvatskim umjetnicima”, poručuju organizatori.

Udruga Ime dobrote osmislila je i razradila projekt Progledaj srcem online kojim djeci i mladima do 25 godina, kroz radionice iz umjetnosti i kulture, želi pokazati kako se kroz umjetnost i kulturu može slaviti Boga te im osvijestiti važnost razvoja svojih talenata

Projekt Progledaj srcem online omogućava 33 besplatne umjetničke i kulturne aktivnosti za djecu i mlade do 25 godina, koje obuhvaćaju online panele, radionice, koncerte, izložbe i druženja sa stručnjacima i umjetnicima iz područja glazbe, glume, slikarstva, kiparstva, umjetnosti i kulture.

Sudionici će tako svakog tjedna od 20. rujna 2021. do 2. svibnja 2022. dobiti priliku čuti nadahnjujuće priče vrhunskih umjetnika, educirati se, informirati i zajedno virtualno družiti te razmjenjivati iskustva, mišljenja i ideje, i to iz udobnosti njihova doma.

Neki od govornika na panelima i radionicama bit će: Marin Periš, Djordjija Palić, Goran Kovačić, Luka Stipić, Krisja Štulić, Ana Jordan Knežević, Robert Kurbaša, Iris Mihatov Miočić, Eva Vukina, Denis Vasilj, Tomislav Buntak, a sudionici ovog projekta uživat će i u glazbi na mrežnim koncertima popularnih izvođača duhovne glazbe. 

Prijave za sudjelovanje u projektu traju od 16. kolovoza do 6. rujna 2021. Sva zainteresirana djeca, njihovi roditelji i mladi do 25 godina mogu se javiti za prijavu na adresu e-pošte: progledajsrcem@laudato.hr.

Progledaj srcem online provodi se u sklopu operativnog projekta Europskog socijalnog fonda Umjetnost i kultura: Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Glavni cilj ovog projekta jest povećanje socijalne uključenosti osoba mlađih od 25 godina sudjelovanjem u mrežnim kulturno-umjetničkim aktivnostima, kao i podizanje svijesti o važnosti razvoja kulturno-umjetničkih talenata kod djece i mladih, educirati ih kroz raznolike sadržaje, razviti nova znanja i vještine, potaknuti na aktivnu interakciju i razmjenu mišljenja te ostvariti komunikaciju sudionika kao i onu s vrhunskim umjetnicima iz različitih područja. 

FOTO: PR