LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
 Google I/O Extended 2023. 

Zaljubljenike u vrhunsku tehnologiju čeka prava poslastica u Osijeku!

Centar za razvoj karijera FERIT poziva sve ljubitelje tehnologije na Google I/O događaj – razmjena znanja, umrežavanje i rast.

Centar za razvoj karijera FERIT poziva sve ljubitelje tehnologije na Google I/O događaj – razmjena znanja, umrežavanje i rast.

Ako volite vrhunsku tehnologiju, onda je Google I/O Extended 2023. savršen događaj za vas. Centar za razvoj karijera FERIT i GDG Zagreb pozivaju tech-entuzijaste i sve one koji vole tehnologiju na ovaj događaj.
 

To je osobno okupljanje usmjereno na zajednicu namijenjeno poticanju razmjene znanja, umrežavanja i rasta. Ovaj događaj sadržavat će razgovore o različitim tehnologijama unutar i izvan Google prostora, kao što su nativni i međuplatformski mobilni razvoj, strojno učenje i umjetna inteligencija, web tehnologije, pa čak i neki sadržaji oko vodstva i upravljanja u IT-u. – stoji u objavi na stranici FERIT-a.


Program događaja


To će biti jednodnevni događaj koji će uključivati poklone, besplatnu hranu i piće, razgovore, umrežavanje, govornike – Google stručnjaci za razvojne programere (GDE), koji će podijeliti svoje znanje o Androidu, Cloudu, Webu i drugim Googleovim tehnologijama. Nadalje, bavit će se i najnovijim Googleovim najavama i ažuriranjima, popraćenima raspravama.

Sudionici će imati priliku osvojiti Google Home – ako pobijede u kvizu.
 

 Više detalja pogledajte ovdje.

FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA