LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SC otputovao u budućnost

Zagrebački studenti sada plaćaju stanarinu „online" putem

Od početka studenog moguće je internetsko plaćanje stanarine u studentskim domovima, a potvrda za isto stiže u PDF obliku. Donosimo vam pregled procesa plaćanja.

Od početka studenog moguće je internetsko plaćanje stanarine u studentskim domovima, a potvrda za isto stiže u PDF obliku. Donosimo vam pregled procesa plaćanja.

Studentski centar Zagreb počeo je modernizirati način svoga poslovanja. Jedna je od novih mogućnosti i online plaćanje smještaja u studentskim domovima tijekom cijele akademske godine Ovim putem na olakšan je način moguće platiti sva dosadašnja dugovanja, kao i stanarinu za mjesec unaprijed. Naravno, važno je napomenuti da ako nisu podmirena dugovanja, nije moguće platiti ni stanarinu za mjesec unaprijed.

Slikovni opis postupka plaćanja moguće je pronaći na poveznici, a mi vam donosimo kratki pismeni pregled.

  1. Pristupiti osobnom profilu.
  2. Nakon prijave u osobni profil, kliknuti na Naplata smještaja.
  3. U srednjem dijelu ekrana potrebno je odabrati što se plaća, na način da se odabir potvrdi klikom na praznu kućicu.
  4. S desne strane vidljiva je opcija Plaćanje odabranih usluga, a klikom na nju otvara obrazac za plaćanje stanarine (sukladno odabranim opcijama).
  5. U obrazac je potrebno unijeti broj kartice, datum isteka i kontrolni broj. Ako su ti podaci ispravno upisani, transakciju je potrebno potvrditi nekim oblikom tokena (čitač kartice, mtoken – kao i pri svakom web plaćanju).

Prilikom uspješne transakcije student može dobiti potvrdu u PDF obliku.

U slučaju pogreške prilikom kreiranja računa, potrebno je kontaktirati poslovnicu SC-a na adresu e-pošte poslovnica@sczg.hr te navesti svoje osobne podatke (ime, prezime, OIB), broj rezervacije i kratak opis što je pošlo krivo (poželjna je preslika ekrana, tzv. screenshot), kako bi se transakcija ručno stornirala.

FOTO: FLICKR