LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Očitovanje iz ureda ravnatelja

Zagrebački student u juhi pronašao crva, menza se ograđuje: „Do propusta je došlo od strane proizvođača”

Analizom je utvrđeno da se ne radi o propustima osoblja Studentskog centra u Zagrebu, nego da je do propusta došlo od proizvođača navedene juhe.

Analizom je utvrđeno da se ne radi o propustima osoblja Studentskog centra u Zagrebu, nego da je do propusta došlo od proizvođača navedene juhe.

Jedan od studenata je jučer u menzi Studentskog centra u juhi od gljiva pronašao nametnika, crva, te je to objavio u zatvorenoj grupi Studentskog doma Stjepan Radić. Studenti zagrebačkog sveučilišta još se jednom iskazali svoje nezadovoljstvo i odlučili poduzeti sve kako se takve situacije zbilja više ne bi ponavljale, a shodno njihovu nezadovoljstvu i pisanju medija, Studentski centar u Zagrebu napravio je analizu namirnice u kojoj je nametnik pronađen.

Njhovo očitovanje prenosimo u cijelosti:

Povodom pronalaska nametnika (crva) od strane studenta u juhi od gljiva u studentskom restoranu. Ravnatelj Studentskog centra u Zagrebu naložio je hitni inspekcijski nadzor restorana te je spornu namirnicu poslao na daljnju analizu u akreditirani laboratorij. Analize su pokazale da je nametnik bio prisutan i u drugim originalno zapakiranim vrećicama proizvođača. Odmah po primitku analiza, ravnatelj Mirko Bošnjak naložio je da se navedena namirnica povuče iz svih skladišta i kuhinja Studentskog centra u Zagrebu te da se ista pripremi za povrat dobavljaču. Iz prethodno navedenog razvidno je da se u ovom slučaju ne radi o propustima osoblja Studentskog centra u Zagrebu, nego je do propusta došlo na strani proizvođača navedene juhe. Ovom prilikom naglašavamo kako je jako važno u slučaju svake primjedbe na kvalitetu studentskog obroka, obratiti se odgovornoj osobi studentskog restorana SC-a, prema uputama koje se nalaze u svim restoranima, kao i na našoj web stranici. Studentski centar u Zagrebu ispričava se studentu na neugodnosti koju je doživio u restoranu u Savskoj 25.

FOTO: PIXABAY