LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Zagrebački SC objavio rješenja prigovora: jeste li dobili dom?

Nakon obrade pristiglih prigovora, 291 student dobio je svoje mjesto u domu.

Nakon obrade pristiglih prigovora, 291 student dobio je svoje mjesto u domu.

Studentski centar Zagreb objavio je dugo iščekivana rješenja pristiglih prigovora na rezultate natječaja za subvencionirano stanovanje u studentskom domu za nadolazeću akademsku godinu. Pozitivne rješenja primio je čak 291 student, a u svoju buduću sobu mogu useliti do kraja mjeseca.

 

Neki studenti dobili su pozitivno rješenje, ali ne i pravo na dom zbog neispunjavanja određenih uvjeta nužnih za upis ili jednostavno nisu imali dovoljno bodova - takvih studenata ima 161. Nadalje, negativno rješenje dobilo je 279 studenta, a onih čiji su prigovori riješeni uvjetno ima 234. Detaljno bodovanje prigovora studenti mogu vidjeti putem svojih osobnih web profila.
 

Riješenja prigovora

 

 Pozitivno riješeni prigovori – ostvareno pravo na smještaj u studentskom domu
 

 Pozitivno riješeni prigovori – nije ostvareno pravo na smještaj u studentskom domu
 

 Uvjetno riješeni prigovori
 

Negativno riješeni prigovori
 

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskom domu mogu useliti u studentski dom u razdoblju od 11. rujna do 30. rujna 2023., isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu. Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine.

FOTO: PRIVATNI ARHIV/MARIJA KOLOVRAT