LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međusveučilišna suradnja

Zagrebački rektor razgovarao s austrijskom veleposlanikom, naglasak je posebno stavljen na sveučilišnu suradnju

Razgovaralo se o suradnji Sveučilišta u Zagrebu s austrijskim sveučilištima, a naglašena je i želja za suradnjom sa Sveučilištem u Grazu, s kojim se planira ostvariti bilateralna suradnja.

Razgovaralo se o suradnji Sveučilišta u Zagrebu s austrijskim sveučilištima, a naglašena je i želja za suradnjom sa Sveučilištem u Grazu, s kojim se planira ostvariti bilateralna suradnja.

Rektor Sveučilišta u Zagrebu, Stjepan Lakušić, ugostio je 24. veljače veleposlanika Republike Austrije u Republici Hrvatskoj, Nj. E. Josefa Markusa Wuketicha. S veleposlanikom je u pratnji bila i njegova zamjenica, Julia Tiefengraber.

Upišite ovaj studij i steknite naziv specijalista konferencijskog prevođenja uz mogućnost stipendiranja


Sa Sveučilišta u Zagrebu sastanku su nazočili Dubravko Majetić, prorektor za znanost, istraživanje i poslijediplomske studije, kao i Tomislav Josip Mlinarić, prorektor za inovacije, transfer tehnologije i suradnju s gospodarstvom.

Zagrebačke odbojkašice viceprvakinje Europskih sveučilišnih igara, odbojkaši završili deseti


Razgovaralo se o suradnji Sveučilišta u Zagrebu s austrijskim sveučilištima, a naglašena je i želja za suradnjom sa Sveučilištem u Grazu, s kojim se planira ostvariti bilateralna suradnja. Velike su mogućnosti i ostvarivanja združenih zajedničkih studija koji bi iznjedrili kvalitetne projekte, a u prilog ide u činjenica da su dvije države i geografski blizu te je ostvariv i veći razvoj kvalitetne komparativne razmjene studenata.

Zagrebačko sveučilište ugostilo delegaciju iz Kine: nova suradnja na vidiku?


U znanstveno-gospodarskomu smislu, posebice u području inovacije i transfera tehnologije, razgovaralo se o suradnji s austrijskim tvrtkama i sveučilištima uključenih u projekte programa -  EU Obzor 2020. 

IZVOR: UNIZG
FOTO: PIXABAY