LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarna akcija

Zagrebački fakultet priključio se akciji sakupljanja plastičnih čepova za Udrugu oboljelih od leukemije i limfoma

Akcija prikupljanja čepova provodi se kako bi se sufinancirala nabava skupih lijekova za oboljele od leukemije i limfoma.

Akcija prikupljanja čepova provodi se kako bi se sufinancirala nabava skupih lijekova za oboljele od leukemije i limfoma.

Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu priključio se akciji prikupljanja čepova koju provodi Udruga oboljelih od leukemija i limfoma. Cilj akcije Plastičnim lijekovima do skupih lijekova sufinancirati je nabavu skupih lijekova, medicinskih pomagala i pomoći u liječenju za članove Udruge oboljelih od leukemije i limfoma novcem prikupljenim od reciklaže čepova. 

Osim što se takvom akcijom pomaže oboljelima od leukemija i limfoma, reciklažom plastičnih čepova doprinosi se očuvanju okoliša. Svjesni su toga s Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije pa su se pridružili ovoj akciji putem inicijative Ja Bolji Građanin:

– Projektu smo se pridružili putem inicijative Ja Bolji Građanin koja se bavi praktičnim informiranjem o pravilnom odvajanju otpada u svrhu kružne ekonomije. – objavili su s Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije na svom Facebook profilu

S Fakulteta ističu kako se kutija za prikupljanje čepova nalazi u novoj zgradi kraj aparata za kavu te pozivaju sve studente i djelatnike da sudjeluju u prikupljanju čepova.

 
FOTO: PIXABAY