LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STUDENTSKA POSTIGNUĆA

Zadarsko sveučilište raspisalo natječaj za Rektorovu nagradu

Rektorova nagrada može se dodijeliti studentu ili grupi studenata za iznimne uspjehe u različitim aktivnostima u akademskoj i široj zajednici.

Rektorova nagrada može se dodijeliti studentu ili grupi studenata za iznimne uspjehe u različitim aktivnostima u akademskoj i široj zajednici.

Sveučilište u Zadru raspisalo je natječaj za dodjelu Rektorove nagrade, koja se dodjeljuje studentima na razini sveučilišta sukladno uvjetima i kriterijima propisanim Pravilnikom o dodjeli Rektorove nagrade. Studenti se mogu prijaviti do 23. veljače 2024. godine.
 

VEZANO: The ISABS Future Scientist Award: nagrađivanje najboljih radova srednjoškolaca u nekoliko područja!


 

Prijaviti se mogu ovi studenti 


Rektorova nagrada može se dodijeliti studentu ili grupi studenata za iznimne uspjehe u različitim aktivnostima u akademskoj i široj zajednici. Studenti koji pohađaju prijediplomski studij za Rektorovu nagradu za izvrsnost mogu se prijaviti ako su na završnoj godini svih sveučilišnih prijediplomskih i stručnog prijediplomskog studija koje izvodi sveučilište.

Rektorovu nagradu za izvrsnost mogu dobiti i studenti koji pohađaju sveučilišni diplomski studij i integrirani sveučilišni prijediplomski i diplomski studij, ako su studenti završne godine svih sveučilišnih diplomskih i integriranih prijediplomskih i diplomskih studija koje izvodi sveučilište.

Osim toga, studenti koji postignu iznimne sportske uspjehe također se mogu prijaviti za Rektorovu nagradu.
 

Uvjeti za dodjelu Rektorove nagrade tijekom prijediplomskog studija

 
  • da je student redovito upisan u završnu godinu studija,
  • da je student u tijekom studija ostvario težinski prosjek ocjena ne manji od 4,0 ili da je među 10 posto najboljih studenata na svojoj godini,
  • da student tijekom studiranja nije ponavljao godinu,
  • da studentu tijekom studiranja nije izrečena stegovna mjera.

Studenti se sami prijavljuju na natječaj za Rektorovu nagradu, a prijave se podnose elektronički, upisivanjem podataka u aplikaciju na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zadru. Za pristup aplikaciji potrebno se prijaviti koristeći svoj AAI@EduHr elektronički identitet. 

Više informacija pronađite na poveznici.
FOTO: FACEBOOK, UNIZD, ILUSTRACIJA