LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Upis brucoša

VUSB savjetuje online upis u prvu godinu; donosimo potrebnu dokumentaciju

Veleučilište u Slavonskom Brodu kandidatima koji upisuju prvu godinu preddiplomskih studija zbog situacije s virusom savjetuju online upise te su objavili i upute o njihovu postupku.

Veleučilište u Slavonskom Brodu kandidatima koji upisuju prvu godinu preddiplomskih studija zbog situacije s virusom savjetuju online upise te su objavili i upute o njihovu postupku.

Veleučilište u Slavonskom Brodu kandidatima koji ostvare pravo upisa u prvu godinu preddiplomskih stručnih studija savjetuje online upise, a izdali su i upute kako oni izgledaju. Upisi traju do 22. srpnja 2020. godine do 14.00 h.

Kandidat je dužan poslati na e-adresu skeniranu potvrdu o uplati iznosa od 250,00 kn za troškove upisa, a uplatu je potrebno izvršiti na IBAN Veleučilišta u Slavonskom Brodu. Također, potrebno je poslati dokaz o uplati punog iznosa školarine za redovite studente koji ne upisuju prvu godinu prvi put te za izvanredne studente. Potrebna je i preslika osobne iskaznice, Ugovor o studiranju za redovite studente ili Ugovor o studiranju za izvanredne studente te popunjena i potpisana izjava, skenirana u boji. Potrebno je popuniti i skenirati u boji matični list te priložiti fotografiju u boji veličine 4 x 6 cm.

Uz sve ranije navedeno potrebna je i privola koja, također, treba biti popunjena i skenirana u boji. Originalnu svjedodžbu o završnom radu/ispitu u srednjoj školi ili državnoj maturi potrebno je poslati poštom ili pokazati osobno. Pristupnici koji prema odluci Veleučilišta u Slavonskom Brodu imaju pravo na umanjenje školarina trebaju priložiti posebne potvrde i uvjerenja nadležnog državnog tijela.

E-adresu, kao i IBAN i sve ostale potrebne informacije, možete pronaći na ovoj poveznici.

FOTO: PIXABAY