LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
World Education Fair

Vrhunska sveučilišta i srednje škole iz Europe i SAD-a dolaze u Zagreb i Split

World Education Fair jedan je od najvećih savjetodavnih projekata Europe koji predstavlja najnovije trendove obrazovanja u inozemstvu vezane uz profesionalnu perspektivu i realizaciju.

World Education Fair jedan je od najvećih savjetodavnih projekata Europe koji predstavlja najnovije trendove obrazovanja u inozemstvu vezane uz profesionalnu perspektivu i realizaciju.

Integral, najveća savjetodavna agencija za obrazovanje u inozemstvu, ogranizira Sajam svjetskog obrazovanja po drugi put u Hrvatskoj. Sajam će se održati u zagrebačkom hotelu The Westin, 29. i 30. listopada, te u splitskom hotelu Park 1. studenog 2016.

Predstavnici sveučilišta, centara za tečajeve stranih jezika u inozemstvu te srednjih škola dolaze predstaviti svoju ponudu stipendija, studijskih mogućnosti u svojim obrazovnim ustanovama i pokazati na koji se način, zahvaljujući njima, može razviti karijera.

Svi posjetitelji moći će upoznati predstavnike više od 30 sveučilišta iz Velike Britanije, Nizozemske, Danske, Italije, SAD-a, Kine, Švicarske, Španjolske, Belgije i dr. Također, planirano je i nekoliko predavanja na kojima će studenti detaljnije saznati kako se prijaviti na željeni studij. 

Inače, World Education Fair jedan je od najvećih savjetodavnih projekata Europe koji predstavlja najnovije trendove obrazovanja u inozemstvu vezane uz profesionalnu perspektivu i realizaciju. Osigurava besplatne savjete za više od 30 000 mladih godišnje, a preko 8000 njih uspješno pronađe svoje sveučilište u inozemstvu i prijavi se na njega.

Prijave su za ovogodišinji Sajam svjetskog obrazovanja u tijeku. Ako se registracija ispuni do 28. listopada, moguće je osvojiti pet ispita profesionalne orijentacije ili tri tečaja za pripremu IELTS testa. Detaljan program predavanja, kao i potpuni popis sveučilišta koja će se pojaviti na sajmu, možete pronaći na poveznici

FOTO: FACEBOOK