LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dvodnevna konferencija

Vodeći globalni poduzetnici Chicago Super Six na splitskom Ekonomskom fakultetu

U Splitu će se 5. i 6. listopada održati poduzetnička konferencija „Global Opportunities Beyond Borders“ podijeljena na dva dijela – „Move it forward“ te „Pitch competition“.

U Splitu će se 5. i 6. listopada održati poduzetnička konferencija „Global Opportunities Beyond Borders“ podijeljena na dva dijela – „Move it forward“ te „Pitch competition“.

Ekonomski fakultet u Splitu domaćin je dvodnevne konferencije Global Opportunities Beyond Borders, na kojoj će poduzetnici i članovi start-up zajednice imati priliku upoznati uspješne globalne poduzetnike iz Sjedinjenih Američkih Država, tzv. Chicago Super Six. Vodeća poduzetnička šestorka razmijenit će svoja iskustva u radu s poduzetnicima iz naše regije i svojim savjetima dati vjetar u leđa mladim splitskim nadama.

PROGRAM

1.   DAN: Move it forward – Conference

  • Lokacija: Ekonomski fakultet u Splitu
  • Datum: 5. listopada 2017., 12:00 h – 19:00 h

Ovaj je dio konferencije zamišljen kao trening radionica na kojoj će svi zainteresirani poduzetnici imati priliku steći znanje i praktične savjete vodećih svjetskih poduzetničkih mentora i njihovih uspješnih priča. S obzirom na to da globalni poduzetnici dolaze iz različitih poslovnih područja, za sudionike konferencije organizirat će se tri različite radionice – Od ideje do prototipa, Izlazak na tržište i Razvojni put, rast, prosperitet. Ulaznice su dostupne u sustavu Entrio, a za studentski popust potrebno je poslati elektroničku poruku na adresu lugrcic@efst.hr.

2.   DAN: Pitch competition

  • Lokacija: Ekonomski fakultet u Splitu
  • Datum: 6. listopada 2017., 10:00 h – 16:00 h

Startup-ovi će imati mogućnost natjecanja pred žirijem, u kojem će se nalaziti spomenuta šestorica. Svaki od njih imat će mogućnost desetominutnog izlaganja, nakon čega slijede pitanja žirija (maksimalno 5 minuta). Nakon ocjenjivanja i rezultata, slijede pojedinačne konzultacije s globalnim poduzetnicima koji će im pružiti povratne informacije i praktične savjete za unaprjeđenje poslovanja. Ulaz je slobodan, a prijave se vrše na online obrascu.

Dodatne informacije nalaze se na poveznici.

FOTO: KATA VLADISLAVIĆ/STUDENTSKI.HR