LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentska konferencija

Vodeće se tvrtke okupljaju na ZŠEM-u radi unapređenja kvalitete obrazovanja

ZŠEM prenosi svojim studentima vrijednosti, znanja i vještine potrebne za dugoročan uspjeh u globaliziranom poslovnom svijetu. Stoga organizira konferenciju „Management informacijskih sustava“ koja će se održati 5. prosinca.

ZŠEM prenosi svojim studentima vrijednosti, znanja i vještine potrebne za dugoročan uspjeh u globaliziranom poslovnom svijetu. Stoga organizira konferenciju „Management informacijskih sustava“ koja će se održati 5. prosinca.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa ove godine organizira 8. studentsku konferenciju Management informacijskih sustava. Održat će se 5. prosinca 2016. godine u 13 sati u prostoru Škole, na adresi Jordanovac 110. Riječ je o događaju koji okuplja vodeće tvrtke u Hrvatskoj i najbolje studentske projekte na kolegiju Management informacijskih sustava.

Osnovni je cilj konferencije predstavljanje najboljih studentskih projekata na temu uvođenja ERP sustava u odabrana poduzeća. U posljednjih se nekoliko desetljeća informatiziraju poslovni procesi i javlja se potreba za sustavnim uvođenjem informacijskih sustava u poslovanje te, uz ubrzani razvoj tehnologije, dolazi do potrebe za edukacijom na tom području. Osnovni principi, kao i napredni primjeri upravljanja, bit će predstavljeni na ovom događaju nizom gostujućih predavanja stručnjaka iz prakse.

Kako bi se mladim, budućim stručnjacima približila ova važna kategorija u modernoj ekonomiji, studentima se omogućuje objavljivanje prvih znanstveno-stručnih radova kroz projekte implementacije informacijskih sustava u poslovanje odabranih tvrtki. Sam kolegij ima zadatak razviti mogućnost razumijevanja informacijskog sustava iz poslovne perspektive; informacijski sustavi u malom, srednjem i velikom poduzeću te njihov razvoj i upravljanje.

Cilj ovog susreta studenata Zagrebačke škole ekonomije i managementa i tvrtki razvijanje je svijesti o važnosti rane edukacije o upravljanju informacijskim sustavima poduzeća, kvalitetne implementacije samih sustava u poslovanju te poticanje razvoja managementa informacijskih sustava kao izbora u zvanje naših studenata. Također, prezentirat će se program Diplomskog studija Management informacijskih sustava.

ZŠEM prenosi svojim studentima vrijednosti, znanja i vještine potrebne za dugoročan uspjeh u globaliziranom poslovnom svijetu. Brz razvoj informacijskih i komunikacijskih tehnologija pruža velike mogućnosti pri unapređenju kvalitete obrazovanja. Budući da je osnovan tek 2002. godine, u proces su obrazovanja od početka implementirane najbolje svjetske prakse – u uvođenje novih tehnologija, ali i određenih svjetskih standarda u obrazovanje.

FOTO: ZŠEM