LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu

Više od 60 inozemnih gostiju iz 10 zemalja na „Danima međunarodne suradnje” u Varaždinu

Tijekom trodnevnog događanja na Fakultetu organizacije i informatike održat će se niz predavanja, panel-diskusija i radionica na temu održivih partnerstava.

Tijekom trodnevnog događanja na Fakultetu organizacije i informatike održat će se niz predavanja, panel-diskusija i radionica na temu održivih partnerstava.

Fakultet organizacije i informatike (FOI) u Varaždinu domaćin je šesnaestih Dana međunarodne suradnje, događaj koji će se održati od 15. do 17. svibnja 2024. godine. Svoj dolazak na taj događaj potvrdilo je više od 60 inozemnih gostiju iz 10 zemalja svijeta.

Cilj je događaja informiranje, umrežavanje te razmjena iskustava i ideja u vezi s međunarodnom suradnjom i internacionalizacijom, kao i promoviranjem međunarodnih aktivnosti Fakulteta organizacije i informatike te partnerskim inozemnim sveučilištima. Tijekom trodnevnog događanja na Fakultetu organizacije i informatike održat će se niz predavanja, panel-diskusija i radionica na temu održivih partnerstava.

Posljednji ispraćaj cijenjenog profesora Marijana Cingule u VaraždinuZa prisustvovanje događaju potrebno je registrirati se putem obrasca, a detaljan raspored događanja možete pronaći na sljedećoj poveznici te na Facebook-objavi u nastavku, na kojoj je također izdvojen sadržaj koji bi posebno mogao biti zanimljiv studentima.

Studenti FOI-ja imaju ideju kako spasiti Varteks!


 
IZVOR: SVEUČILIŠTE U ZAGREBU
FOTO: FAKULTET ORGANIZACIJE I INFORMATIKE U VARAŽDINU