LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Puli

Više od 500 budućih studenata ima još jednu priliku za upis fakulteta

Do sutra se podnose prijave za 3. upisni rok za upis u 1. godinu preddiplomskih i integriranih preddiplomskih i diplomskih studija na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli.

Do sutra se podnose prijave za 3. upisni rok za upis u 1. godinu preddiplomskih i integriranih preddiplomskih i diplomskih studija na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli.

Na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli ostalo je 586 slobodnih mjesta za upis u 1. godinu sveučilišnih preddiplomskih i integriranih preddiplomskih i diplomskih te stručnih studija u akademskoj godini 2020/2021. u 3. upisnom roku.

Prijave se podnose do sutra, 13. listopada, osobno u Ured za studente i obrazovne programe u Preradovićevoj 1, 52 100 u Puli ili se šalju elektroničkom poštom na adresu ured-za-studente@unipu.hr. Od dokumentacije su potrebni domovnica, izvod iz matične knjige rođenih ili rodni list, svjedodžba o završnom ispitu srednje škole ili o državnoj maturi te svjedodžbe svih razreda srednje škole, a pristupnici koji su srednju školu završili u inozemstvu prilažu i rješenje o istovrijednosti strane svjedodžbe, a uz svjedodžbu stečenu u inozemstvu prilaže se i potvrda o položenom ispitu iz hrvatskog jezika. 

Dodatne provjere posebnih znanja, vještina i sposobnosti za upis na pojedine studijske programe Sveučilišta provode Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti te Muzička akademija u Puli. Studenti koji žele upisati preddiplomski sveučilišni studij Rani i predškolski odgoj i obrazovanje i integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni Učiteljski studij s nastavom na talijanskom jeziku, a koji nisu položili Talijanski jezik na državnoj maturi, obvezni su položiti Talijanski jezik prema programu u posebnom dijelu ovoga natječaja. Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti provodi intervju sa svakim pristupnikom.

Dodatne provjere obavit će se 14. listopada 2020. godine u 8 sati te će isti dan biti objavljeni rezultati provjera. Detaljnije informacije možete pronaći na poveznici, zajedno s popisom slobodnih mjesta na studijima pulskog sveučilišta.
FOTO: PEXELS