LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novi kanali komunikacije

VIDEO: Studentski zbor FFRI-a pokrenuo podcast

Izišla je uvodna epizoda podcasta Studentskog zbora Filozofskog fakulteta u Rijeci pod nazivom Studentski akademski podcast FFRI.

Izišla je uvodna epizoda podcasta Studentskog zbora Filozofskog fakulteta u Rijeci pod nazivom Studentski akademski podcast FFRI.

Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Rijeci pokrenuo je novi projekt – Studentski akademski podcast FFRI, a nedavno je izišla prva, odnosno uvodna epizoda. 

Studentski akademski podcast FFRI, ističu iz Zbora, prvi je takav medijski projekt na Sveučilištu u Rijeci, a u narednim će epizodama podcasta biti riječi o raznim temama iz društvenih i humanističkih znanosti. 

Adrijan Štivić, zamjenik predsjednika Studentskog zbora FFRI-a koji će uređivati emisije podcasta, u uvodnoj je epizodi istaknuo:

– Osim što ćemo otvarati razne teme iz sveučilišnoga života, govorit ćemo o raznim idejama, ljudima, fenomenima i događajima koji su oblikovali i oblikuju još uvijek naše društvo. Gosti koje ćemo pozivati bit će studenti, profesori i znanstvenici, odnosno svi oni ljudi puni znanja i koji imaju nešto za reći o ovim važnim temama. 

Istaknuo je i kako će se u podcastu zalagati za vrijednosti pluralizma, zdrave debate i promicanja osobnih sloboda. Podcast se može pratiti preko YouTube kanala, a dostupan je i na platformama Spotify i Deezer Podcasts. 

FOTO: STUDENTSKI ZBOR FILOZOFSKOG FAKULTETA U RIJECI