LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
FAK-ov filmski kviz

Veliki filmski kviz otvara novu sezonu u Zagrebu

FAK je konačno  najavio da će se sljedeći zagrebački Veliki kviz održati u subotu, 19. rujna, u dvorani Produkcije kulture Aplauz u Zvonimirovoj 63, s početkom u 20 sati.

FAK je konačno  najavio da će se sljedeći zagrebački Veliki kviz održati u subotu, 19. rujna, u dvorani Produkcije kulture Aplauz u Zvonimirovoj 63, s početkom u 20 sati.

Nakon ljetne pauze i zabavnog gostovanja u Varaždinu na Trash Film Festivalu, FAK je konačno najavio da će se sljedeći zagrebački Veliki kviz održati u subotu, 19. rujna, u dvorani Produkcije kulture Aplauz u Zvonimirovoj 63, s početkom u 20 sati.

Pod vodstvom nešto ćelavijega Gorana Vugrineca Goca, nova će se sezona kviza otvoriti pojačani brojnim sponzorima koji su prepoznali čari filmsko-alkoholiziranih mjesečnih druženja. FAK je objavio kako će njihove Velike filmske kvizove, uz stare sponzore poput Blitza, Cinestara, Cineplexxa i Zmajske pivovare, ubuduće sponzorirati i fenomenalni mekPer's, legendarni rudeški restoran, te Giftonaut, novi prijatelj iz Osijeka, web stranica s pregršt kul majica i postera.

Što se tiče organizacije i strukture kviza, neće biti nekih šokantnih promjena. Odlučili su se možda privremeno ispustiti kategoriju Pogodi tko dolazi na večeru, a umjesto nje ojačati audiovizualnu komponentu, što znači da će kategorija Izgubljeni u prijevodu biti nešto zastupljenija no inače. Uz nju, tu su standardne kategorije Čovjek koji je previše znaoSofijin izborMemento i I See Dead People, a novitet je i povratak provjere općeg znanja iz domene najpoznatijih i najkvalitetnijih televizijskih serija.

Zbog ograničenog broja mjesta, mole se svi zainteresirani filmoljupci, kvizomani i alkoholičari da se što prije prijave na mail info@fak.hr (stavite “prijava za kviz” u naslov maila, a u sadržaju uključite ime svoje ekipe) ili putem ovog praktičnog obrasca.

Upad na kviz naplaćuje se 15 kuna po osobi, u ekipi mogu biti minimalno dva i maksimalno četiri člana.