LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Motivacijski tjedan

Veliki događaj na PBF-u posvećen studentima u "najgorim patnjama"

Motivacijski tjedan održat će se od 16. do 20. svibnja. Iskusni predavači govorit će o motivaciji, organizaciji i osobnom uspjehu.

Motivacijski tjedan održat će se od 16. do 20. svibnja. Iskusni predavači govorit će o motivaciji, organizaciji i osobnom uspjehu.

Studentska udruga Probion pripremila je još jedan veliki događaj – Motivacijski tjedan. U suradnji sa širokom lepezom predavača, odlučili su cijeli tjedan od 16. do 20. svibnja posvetiti studentima u "najgorim patnjama". 

Na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu tako će se održati predavanja o motivaciji, organizaciji i osobnom uspjehu. Predvači su doktori neurolozi, psiholozi, uspješni mladi poduzetnici, studenti kineziologije i nutricionisti.

Teme obuhvaćaju razna područja. Bit će riječi o osobnoj motivaciji i samoostvarenju, uspjehu mladih ljudi koji su odlučili izaći iz svojih okvira. Govorit će se o fiziologiji stresa te primijenjenim metodama rješavanja stresa kao što su vježbanje i prehrana.

Zasigurno će se naći za svakoga ponešto jer su svi barem jednom mrzili biti u svojoj koži zbog osjećaja nemoći prije ispita. Raspored pogledajte na poveznici, a više informacija možete pronaći na Facebook događaju.

FOTO: PROBION